2777
2789
عنوان

بعد از تخمک گذاری

341 بازدید | 14 پست

بعد از تخمک گذاری امکان حاملگی هست 

مثلا نتونی تو اون دوره که محاسبه کردی رابطه داشته باشی یا امکانش هست بعدش هم بتونی حامله بشی 

من نتونستم شب تخمک گذاری رابطه داشته باشم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

اره روز بعدشم احتمال بارداری زیاده...میتونی اقدام داشته باشی

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه روز قبل و بعدش امکان پذیره

من قبلش شاید چهار روز قبل روز اصلی بوده 

ولی بعدش داشتم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
اره روز بعدشم احتمال بارداری زیاده...میتونی اقدام داشته باشی

من الان دو روز از روز تخمک گذاریم گذشته اصلا حسی به رابطه ندارم اصلا میل ندارم 

میگم حتما همون دو روز بوده تموم شده فایده نداره

هر چی خدا بخواد میشه ،شما اقدام کن هم قبلش و هم بعدش

تو رو خدا از ته دلتون برام دعا کنید دیشب خیلی حالم بد بود هی همش خبر بارداری همه رو میشنوم ولی خودم هیچی سه سال شد 

من الان دو روز از روز تخمک گذاریم گذشته اصلا حسی به رابطه ندارم اصلا میل ندارم  میگم حتما همون ...

من تو گوشیم تقویم برای بارداری دارم...توی اون روز بعد تخمک گداری رو میزنه احتمال بارداری زیاد...و سه چهار روز بعد روز تخمک گذاری رو میزنه احتمال بارداری متوسط......

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
موعد پریودت چندمه

من بیست تیر شدم 

بیست مرداد موعدم میشه 

سلام من برای تعیین جنسیت دختر دار شدن میخام اقدام کنم بهم گفتند که 2 روز بعد از تخمک گذاری اقدام ک ...

برای دختر دار شدن معمولا دو سه روز قبل تخمک گذاری میگن باید رابطه داشته باشی 

البته بعد تخمک گذاری روزهای آخر هم ممکنه بگیره ولی تو قبلش اقدام کن که مطمئن باشی تخمک داری