2777
2789

من خودم سالهاست کتاباشو میخونم دوره هاشو رفتم اما حس میکنم اشتباه میرفتم راهمو دوستان عزیزم لطفا تجربه هاتونو بگین یکی استفاده کنه نتیجه ببینه ثواب کنید 😚😚

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

الان اگه دقت کرده باشی خیلی ها دارن قانون جذب رو زیر سئوال میبرن یه جورایی مثل مذهب میمونه اگه تصادفا نتیجه بگیری که کار میکنه خیلی خوبه اما اگه نه خوب تو اونکارو از ته دلت و با ایمان صد در صد انجام ندادی فقط به صلاحت نبوده توش نیست

تو صدا و سیمای خودمونم نقدش کردن این روشو 

میدونی چقدر از راه این چیزها پولدار شدن کتاب و سی دی و سخنرانی و اینها 

الان اگه دقت کرده باشی خیلی ها دارن قانون جذب رو زیر سئوال میبرن یه جورایی مثل مذهب میمونه اگه تصادف ...

من متوجه شدم جدیدا بعد سالها استفاده و نتیجه درست نگرفتن ازش متوجه شدم فقط یه چیزه اونم حس خوب حس شادی همینو رعایت کنی خواسته هاتو جذب میکنی رازش اینه و تموم حرفای دیگه کلیشه ای و حاشیه و بقول شما برا خالی کردن جیب مردمه دلم میخواست بدونم اینجا کسی برا مسئله ازدواج چجوری استفاده کرده ازش و نتیجه داده

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من متوجه شدم جدیدا بعد سالها استفاده و نتیجه درست نگرفتن ازش متوجه شدم فقط یه چیزه اونم حس خوب حس شا ...

این تاپیک که لینکش رو گذاشتم بخون استارتر با قانون جذب همسر دل خواهش رو پیدا کرد. از اول  خوب بخون خیلی نکات خوبی داره

این تاپیک که لینکش رو گذاشتم بخون استارتر با قانون جذب همسر دل خواهش رو پیدا کرد. از اول  خوب ب ...

فدات عزیزم