2777
2789
عنوان

بی بی چکم بالاخره مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 61 پست
من دوره هام ۳۰ و ۳۱ روزس ولی پریود نشدم و روز ۳۴ رفتم آز ک منفی بود ولی روز ۴۰ پری بی بی چکم مثبت شد ,روز ۴۲ دوباره آز دادم ک شنبه جوابشو میدن ینی ۴۴ پریودم ینی امکان داره لقاح انقد دیر انجام بشه و هورمون اچ سی جی انقد دیر ترشح بشه؟
خدا جونم دلم خیلی نی نی میخاد میشه زودتر بیاد تو دلم , دوستان میشه دعاکنین نی نی زودی بیاد, مررررسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من این ماه لترزول خوردم دو ماه قبل هم کلومیفن..ماه های قبل آمپول هم میزدم واسه آزاد سازی تخمک اما این ماه بیخیال بیخیال بودم...فقط قرص خوردم و توکل کردم..چون هزینه های درمان زیاد هست و منم هرماه جواب منفی میشد...اما امشب دو تا بی بی زدم دو خط پررنگ شد..
من ششم باید پریود میشدم..نهم بیبی زدم منفی شد..اما هنوز پریود نشدم..ب بیبی مطمئن باشم؟؟ یعنی خیالم راحت باشه ک حاملگی نیس؟
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
شیدا جان من بی بی چک های قبلی خط محو و کمرنگ داشت.از دادم اول خانومه گفت شیرینی بده بعدش گفت مشکوک اخرشم گفت منفی...بعد هم گفت دوباره تکرار کن آزمایش رو..واقعا موندم چرا دقیق نبود جوابم...امشب رفتیم بیرون بی بی گرفتیم ک تست کردم مثبت شد و پررنگ