بچه ها من پرستاری میخوام برم میخوام از خانوادم فرار کنم اینجا همش جنگ اعصابه مامانم عصبیه بابامم عصبیه هر روز باهم بحث داریم واقعا دیگه کم اووردم مامانم هر روز کلی حرف بارم میکنه حالا میخوام برم شهر دیگه پول ندارن وضع مالیمون خیلی بده بابام پول نداره هزینه خوابگاه و خوراک بده از طرفی میگم پشت کنکور بمونم میگم با این شرایط خونه که هیچ حمایتی نیست و فشار کنکور یه طرف فشار عصبی اینام یه طرف چی کنم تروخدا شما بهم بگین چه خاکی بریزم کم اووردم بخدا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول آفرین به تلاشت رشته خوب و دانشگاه دولتی ...دوم به هیچ وجه پشت کنکور نمون اینطوری به خودت ضرر می زنی می تونی برای تامین مخارج دانشگاه به کمیته امداد شهرتون مراجعه کنی و با شرح وضعیتتون ازشون کمک بخوای انشاالله زرنگ باشی بعد از یک سال از تحصیلت می تونی تو بخش تزریقات درمونگاها وایسی کار کنی خرجتو در بیاری
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍