2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

265 بازدید | 42 پست

خیلی دلم گرفته.... دوست دارم گریه کنم با اینکه دیشب بعد اذان صبح خوابیدم صبح زودم رفتم سرکار الان برگشتم نمیتونم بخوابم.. من چقد تنهام هیچکیو ندارم‌.. ای خداااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نداری؟بیا بغلم

مرسی عزیزم. اینقد دلم میخاد یکی باشه فقط درد ودل کنیم. من شهر غریبم دور از خانواده. افتادم وسط خانواده شوهر وقتی دلم ازشون میگیره نمیدونم به کی پناه ببرم یکم اروم شم

مرسی عزیزم. اینقد دلم میخاد یکی باشه فقط درد ودل کنیم. من شهر غریبم دور از خانواده. افتادم وسط خانوا ...

عزیزم به من بگو یکمشو.زنگ بزن خانوادت حرف بزن شوهرت خوبه بات؟فکر کنم خوب نیست

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عزیزم به من بگو یکمشو.زنگ بزن خانوادت حرف بزن شوهرت خوبه بات؟فکر کنم خوب نیست

نمیخام به خانوادم چیزی بگم آخه گناه دارن بچه راه دورشون غصشو بخورن. شوهرم خوبه خانوادش خوبن ولی بعضی کارای مادرش اذیتم میکنه 

نمیخام به خانوادم چیزی بگم آخه گناه دارن بچه راه دورشون غصشو بخورن. شوهرم خوبه خانوادش خوبن ولی بعضی ...

نه گفتم حرف بزن با اونا نگفتم تعریف کن.گریه تا یه زمانی گریس بعد اون گریه حساب نمیشه.اگر خوبن اینقد حساس نباش.چه کار مادرش؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
همین جا دردو دل کن  خالی شی

همین امروز برخلاف همیشه ک راس ساعت خاصی خونه بودم ۲ ساعت دیر رسیدم اصلا نفهمید نیستم. الانم مامانش زنگ با ماشین جایی برسونتش اونوخت من ۱.۳۰ از محل کارم تا خونه با اتوبوس و پیاده اومدم. دلم خیلی گرفت. تازه دیشب ساعت ۱۰ شب رفت دنبال مامانش باز برسونه خونه خواهرش. 

نه گفتم حرف بزن با اونا نگفتم تعریف کن.گریه تا یه زمانی گریس بعد اون گریه حساب نمیشه.اگر خوبن اینقد ...

خوبه احترام میذاره البته منم خیلی بی زبونم و خیلی محترمانه برخورد میکنم. ولی داره برا زندگیمون تصمیم میگیره. منم نه محترمانه نه غیر محترمانه نمیتونم جوابشو بدم فقط سکوت میکنم. بدش تو دلم جمع میشه، همش میشه غمباد ی جا دیگه کم میارم اشکام ی روز کامل سرازیر میشه.