2777
2789
عنوان

سلام بچها بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 38 پست
یکی از راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری قرار دادن گوشت به‌مدت 24 ساعت و اجزای داخلی دام تا 72 ساعت ...

من جگرو حدود ۳۰ ساعت توی یخچال گذاشتم بعد شسمتمش .تا حالا کسی بوده که خودتون شنیده باشید گرفتن؟

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری قرار دادن گوشت به‌مدت 24 ساعت و اجزای داخلی دام تا 72 ساعت ...

باورکن همون ۳۰ ساعتم که گذاشته بودم تو یخچال بو گرفته بود .فک کن تا ۷۲ ساعت بمونه نابوده

من جگرو حدود ۳۰ ساعت توی یخچال گذاشتم بعد شسمتمش .تا حالا کسی بوده که خودتون شنیده باشید گرفتن؟

نه عزیزم معمولا وقتی دامی رو مثلاً داخل خونه یا که داخل کوچه ذبح میکنن امکانش هست کشتارگاه کنترل شده هست 

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
کی اومده یاخدا من نفهمیدم ویروسش تو جگر وگوشت هست ؟؟؟

آره هر سال از اول بهار میاد تا آخر فصل گرما.هرسال میاد .مواظب باشین ولی مث من خل نشید

چرا انقدر حساسي؟؟ مامان من هميشه لينكلون ميكنه ولي خداروشكر تا حالا مشكلي براش پيش نيومده

کلا متاسفانه حساسم خیلی .یه مقداری وسواس فکریم دارم

عزیزم داخل فریزر نه یخچال !

حالا میگن اولش باید حتما حتما تو یخچال باشه .ویروسش توی یخچال از بین میره .تو فریزر فقط غیر فعال میشه

حالا میگن اولش باید حتما حتما تو یخچال باشه .ویروسش توی یخچال از بین میره .تو فریزر فقط غیر فعال میش ...

انقد نترس بدتر سرت میادا

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
نه عزیزم معمولا وقتی دامی رو مثلاً داخل خونه یا که داخل کوچه ذبح میکنن امکانش هست کشتارگاه کنترل شده ...

خدا از زبونت بشنوه منکه خل شدم ای یه هفته

ترس مغزه آدمو میخوره ولش کن اگرم انقد نگرانی بندازش  سطل زباله

اونو که خوردیم فقط ترسم از موقع شستوشوشه چون با خوردن آدم نمیگیره