شوهرم روز شنبه جیگر خرید.تو پلاستیک گذاشتمش در یخچال یکشنبه غروب شستمش و بسته بندیش کردم دستکشم پوشیدم و آخر کارم ظرفشویی و بندوبساطشو به طور کامل با مایع ظرفشویی شستم و دستکشارم دور انداختم.ولی همچنان وسواس به جونم افتاده که نکنه تب کنگو بگیرم.دارم دیوونه میشم.
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از راههای پیشگیری از شیوع این بیماری قرار دادن گوشت بهمدت 24 ساعت و اجزای داخلی دام تا 72 ساعت در فضای سرد (فریزر) است که اثرات آن بهخودی خود و بر اثر فعل و انفعالات از بین خواهد رفت.