2777
2789
عنوان

کیا موهای خوشگل میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 66 پست

سرکه خیلی خوبه قبل هر حمام که میرین سرکه سیب بزنین

سعی کنین موهاتو اول بزنین که دوباره رشد کنه 

از اتو و سشوار از به هیجگچ وجه استفاده نکنین تافت دشمن موهست نزنین از رنگ مو اصلا استفاده نکنین(من خودم از رنگ های طبیعی استفاده میکنم )هر دوسه ماه یکبار به اندازه دوسانت موهاتون بزنین موخوره زد کوتاه کنین از حمام که بیرون میاین اصلا موهاتون برس نکشین بذارید تا طبیعی خشک بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سشوار نکشیم بعده حمام وزوزی میشه خب راهی هست؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من موهامو سشوار نمیکشیدمم موخوره میذاشت فقط باعث شده بود از موی بلندم هیچ کقت لذت نبرم 

برس حرارتی میزنم اسیب نداره موهامم صاف میکنه

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

من موهام خیلی خشکه خیلیا

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من موهامو سشوار نمیکشیدمم موخوره میذاشت فقط باعث شده بود از موی بلندم هیچ کقت لذت نبرم  برس حر ...

برس حرارتی چنده؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه سشوار نکشیم بعده حمام وزوزی میشه خب راهی هست؟

از ماسک موی بعد از حمام موس وان استفاده کن عالیه.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.