2777
2789

سلام

من 32 سالمه، تو دوران عقد طلاق گرفتم، این اواخر تنهایی  خیلی اذیتم می کنه، البته خیلی بهتر شدم، تصمیم گرفتم همه چی رو بسپارم به خدا

اما میدونم باید روش زندگیم رو تغییر بدم، من شاغل هستم ، تا ساعت سه سرکارم و بعدش که وارد خونه می شم بیرون نمیرم تا ساعت 7 صبح فرداش

البته بعضی روزها تنهایی می رم پیاده روی که اونم بازم با ادم های زیادی در ارتباط نیستم

کجاها رو پیشنهاد می دید که بتونم عصرهام رو باهاش پر کنم و توجامعه دیده بشم

من دوست دارم ازدواج کنم اما تا زمانی که همش تو خونه هستم می دونم اتفاقی نمیفته

دوستان شیرازی، اکیپ کوهنوردی ، شیراز گردی ، ... چیزی سراغ نداری که معرفی کنید

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از کجا پیداشون کنم؟؟؟

کدوم شهری؟؟ معمولا تو دیوار میزنن فلان گروه فلان روز میرن فلان حا و معمولا هم مختلطه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید