2777
2789

بچها من الان نزدیک ۳ ساله ازدواج کردم یه بچه هم سقط کردم و ب صورت ناخواسته حامله شدم ب صورت وحشتناکی هم سقط شد .بچها بخدا من هیچی از زندگی مشترک و روابط جنسی بلد نیسم چون تاحالا اصلا دکتر زنان نرفتم تو روستا زندگی میکنم فقد یبار برا سقط رفتم بیمارستان و یه بارم رفتم سونو همین .اصلا نمیدونم قرص اورژانسی چجوری میخورن نمیدونم چجوری و چ زمانی برای حاملگی بهتره نمیدونم چ زمانی باید حامله بشم مثلا تخمک گذاری و اینا .هیچییی نمیدونم چون ۱۶ سالم بود نامزد کردم هیجی از زندگی بلد نیسم تو یه خانواده ی ب شدت بستع ایی بزرگ شدم تا حدی که جرعت این سوالا که از مادرم بپرسم ندارم‌کمکم کنید و بهم توضیح بدید

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر سوالی داشتی تو گوگل بزن آخر بزن نی نی سایت.

مثلا شیوه های اقدام نی نی سایت

سیر تا پیاز توضیح داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هر وقت پریود شدی پاک شدی یک در میون اقدام داشته باش باردار میشی 

اگه نه که دیگه باید جلوگیری داشته باشین 

شش ماه بعد از سقط میتونی باردار بشی

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم طرز استفاده ال دی بلد نبودم هرکی یجور توضیح‌میداد اخر رفتم دکتر قشنگ هرچی سوال چرت و پرتم داشتم جواب داد خوش و خرم اومدم خونه😊دکتر بهتره دقیث تر توضیح‌میده

همسرم دلیل من است. 💜🌱

همون طوري ك واسه سقط رفتي دكتر همون طوري ام برو سوالاتو بپرس 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)