2777
2789
عنوان

خواهشا مسخره‌نکنید بخدا دارم راست میگم باور کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداري شدي🤩🤩🤩مباركهههههه😍😍😍

نه بابا😔

ایشالا چن روز دیگه معلوم میشه 

حالم خیلی ترابه ینی مثبت میشه

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
پرژک 😰😰😰

اینا همین کاربر ۱۷ سالشه با دو تا بچه یه کم یاد بگیر

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
آره،،،،مدیونی فکر کنی بچه هم دارم😐

اصلا مهم نیس برای خیلیا 

اتفاقا ندونستن زمان تخمک گذاری خیلی بهتره

اینجوری استرست کمتره

مثل قدیمیا 

راحت اقدام میکردن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
پرژک 😰😰😰

جانم🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه بابا😔 ایشالا چن روز دیگه معلوم میشه  حالم خیلی ترابه ینی مثبت میشه

عهههه عكس پروفايلتو ديديم امضاتو نصفه خوندم ديگه ذوق كردم ريپلايت كردم 

عيبي نداره عزيزم ايشالا مثبته نگران نباش توكلت ب خدا باشه

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
عهههه عكس پروفايلتو ديديم امضاتو نصفه خوندم ديگه ذوق كردم ريپلايت كردم  عيبي نداره عزيزم ايشال ...

ایشالا

بعد از رابطه پر خطرت

تا ۷۲ساعت میتونی قرص اضطراری بخری و بخوری

یا دوتایین یا یکی 

اگ یکی بود ک میخوری اوکی و ۱۰روز بعد پریود میشی

اگ دوتایی بود یکیش بخور یکیشو ۱۲ساعت بعد 

ولییی دوتاشو باهم بخور بهتره

بعد از اینکه خوردی دوباره ب جلوگیری ادامه میدی تا پریود بشی 

واییی😂😂😂نگو الان میریزن ک کی ازدواج کردز؟

چطور خانوادت اجازه دادن 

تو اصلا پریود شدی 

چیزی بلد بودی اصلا

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 

میدونم خیلی اطلاعاتم کمه اما واقعا شرایطم اینجوری حکم میکنه شوهرم یه ادم کشاورز هست که فک میکنه زن فقط برای رابطه و کلفتی هست ینی متاسفانه اونم گناهی نداره پدر و مادرش اینجوری بودن حتی پدر و مادر منم اینجورین من دیگه خسته شدم از خودم که فقط باید هر شب رابطه داشته باشیم بدون هیچ آگاهی حتی اگر اگاهی داشتم بچمو از دست نمیدادم الانم بهش میگم من هیچی نمیدونم ببرم دکتر میگه مگه قدیم ۱۰ تا بچه بدون هیچ دکتری نمیاوردن تو هم همینجوری باش

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹

بچه که منم میتونم بیارم من فقد اطلاع ندارم درمورد حاملگی بهتر و اینا 

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹