2777
2789
عنوان

خواهشا مسخره‌نکنید بخدا دارم راست میگم باور کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 62 پست

عزیزم والا من ۱۶ سالگی ازدواج کردم اما همه چیز و میدونم 😐

هر چی سوال داری ازم بپرس

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن تو گوگل هر چی بخوای میاره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزیزم نت اطلاعات دقیقی داره سرچ کن. مثل اینجا هم نیست ک بیان قصاوتت کنن و فصارو متشنج کنن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

ربطی به سن ازدواجت ک نداره به نظرپ خانوادت به شدت بسته اند حتی مادرت هم بهت مشورت نداده؟

ببین عزیزم در سال فقط دوبار میتونی قرص اورژانسی بخدری اونم ظرف 24 ساعت تا 48 ساعت بعد از رابطه بدون جلوگیری 

الان چند سالته ببین چه زمانی بدنت توانایی باردار شدن ر پیدا میکنه معمولا روز چهاردهم پریودی هر زنی روز تخمکگذاریشه اون جا بهترین زمان واسه اقدامه 

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 
منم از تخمک گذاری اینا هیچی نمیدونم

عزیزم سبکلات چن روزس

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
منم از تخمک گذاری اینا هیچی نمیدونم

منم نمیدونم،،،اصلا قرص اورژانسی چیه?😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم والا من ۱۶ سالگی ازدواج کردم اما همه چیز و میدونم 😐 هر چی سوال داری ازم بپرس

بارداري شدي🤩🤩🤩مباركهههههه😍😍😍

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
منم نمیدونم،،،اصلا قرص اورژانسی چیه?😁

واقعا

عزیزم والا من ۱۶ سالگی ازدواج کردم اما همه چیز و میدونم 😐 هر چی سوال داری ازم بپرس

اخه من خیلی خانوادم بسته بودن هنوزم ک هنوزه خودمم هیچ اگاهی ندارم

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹

بهداشت برو بهتره

زمان تخمک گذاری ینی بهترین زمان برای بارداری ک اگر تو اون زمان رابطه جنسی داشته باشی و منی وارد رحم بشه شانس بارداریت بیشتره

اون زمان رو هم باید از اخرین پریود حساب کنی تو نت سرچ کن میاره

قرص اورزانسی هم اگر اشتباه نکنم تا ۷۲ساعت بعد رابطه جواب میده تعدادشم ۳تاست فکرکنم

باز بهداشت بهت بهتر کمک میکنه

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

توگوگل سرچ کن هرسوالی داری...بزن قرص اورژانس,زمان تخمک گذاری,روشهای جلوگیری,بعدم خاته بهداشت داره روستاتون هرسوالی داری بپرسی جواب میدن بندگان خدا....

دیگع الان بااینهمه وسعت اینترنتو اطلاعاتی که میشه ازش یادگزف ندونستن این چیزایع ابتدایی معنایی نداره.......

کاربر یاس هستم از۹۲ عضو سایتم...
اخه من خیلی خانوادم بسته بودن هنوزم ک هنوزه خودمم هیچ اگاهی ندارم

من نامزد کرده بودم نمیدونستم مرد منی داره که توش اسپرمه که اون اسپرم باعث اوردن بچه میشه 

الان خیلی میدونم خیلی زیاد هر چی دوس داری بپرس

واقعا

آره،،،،مدیونی فکر کنی بچه هم دارم😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔