2777
2789
عنوان

علائم بارداریتون چی بود؟

7472 بازدید | 37 پست

بچه ها من از  فردای روز تخمکگذاریم حالت پریودی دارم الان 1 هفته از تخمکگذاریم داره میگذره و من همچنان زیر دلم درد مبکنه و انگار تحت فشاره،،نفخ هم دارم ،امروز تکرر ادرارم ی کم دارم ،،1 سال و نیم هست ک منتظرم اگه اینماه باردار نشم ماه اینده ای وی اف،،،،،،حالا شما علائمتون چی بود ک باردار بودین؟کسی مث من بوده؟؟؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها بیاین بگین دیگه 😧

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخام امیدوارت کنم

ولی دقیقا منم این علائم داشتم

سوزش ادرار و لکه بینی 

زیر دلم درد می کرد

سینه هام حساس شده بود

ایشالله  به حق امام رضا باردار باشی

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
از شوهرم بدم میومد😂😌

😁،،،فقط همین؟

تکرر ادرار اولین نشونم بود بعد ضعف و حالت تهوع بیبی چک زدی؟

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

فکر کنم از اعصابته

دختر جون اینقدر به خودت فشار عصبی نده

منم چندماه اقدام همش حالت تهوع و دل درد میگرفتم

همش مال فکر الکی بود

چون بارداری رو دوس داریم حالاتشو ناخداگاه میگیریم

😁،،،فقط همین؟

ن خو این مهمش بود😂

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃