2777
2789
عنوان

علائم بارداریتون چی بود؟

7467 بازدید | 37 پست

بچه ها من از  فردای روز تخمکگذاریم حالت پریودی دارم الان 1 هفته از تخمکگذاریم داره میگذره و من همچنان زیر دلم درد مبکنه و انگار تحت فشاره،،نفخ هم دارم ،امروز تکرر ادرارم ی کم دارم ،،1 سال و نیم هست ک منتظرم اگه اینماه باردار نشم ماه اینده ای وی اف،،،،،،حالا شما علائمتون چی بود ک باردار بودین؟کسی مث من بوده؟؟؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها بیاین بگین دیگه 😧

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام امیدوارت کنم

ولی دقیقا منم این علائم داشتم

سوزش ادرار و لکه بینی 

زیر دلم درد می کرد

سینه هام حساس شده بود

ایشالله  به حق امام رضا باردار باشی

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
از شوهرم بدم میومد😂😌

😁،،،فقط همین؟

تکرر ادرار اولین نشونم بود بعد ضعف و حالت تهوع بیبی چک زدی؟

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

فکر کنم از اعصابته

دختر جون اینقدر به خودت فشار عصبی نده

منم چندماه اقدام همش حالت تهوع و دل درد میگرفتم

همش مال فکر الکی بود

چون بارداری رو دوس داریم حالاتشو ناخداگاه میگیریم

😁،،،فقط همین؟

ن خو این مهمش بود😂

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃