2777
2789

من راضیم ۱سال ونیم ازدواج کردیم ی سختیای کشیدم بخاطرش که هرکی جام جدا میشد خیلی بلا سرم اومد ولی عشق زیادش محبتش نذاشت حتی فکرم سمته رفتن بره هنوزم دارم تحمل میکنم امیدوارم اوضاع زندگیمون عوض شه وخوشبختی بیاد سمتمون تا پاداش صبرمو بگیرم از خدام

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم وقتی خونس همه چی خوبه همش میخندونتم وقتی نیس افسردم دیوونه میشم خدارو هزااااار مرتبه شکر ک دارمش 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
من راضیم ۱سال ونیم ازدواج کردیم ی سختیای کشیدم بخاطرش که هرکی جام جدا میشد خیلی بلا سرم اومد ولی عشق ...

انشالله بزودی انقد خوشبخت بشین این روزارو یادتون برع و دعا میکنم زندگیت پر از ارامش باشه 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
من که  اینجا  بیشتر نارضایتی دیدم خودم ترس از ازدواج داشتم و با دیدن این متن ها و زندگی ها ...

ببین این نظر شخصیه منه:

ما موقع خوشحالیمون. حال خوبمون. خوشبختیمون نیاز ب همدم نداریم نیاز به درد دل هم نداریم اگر نیاز داشته باشیم با خیال راحت میتونیم به دوستامون بگیم به خانوادمون بگیم

ولی برا دردامون غصه هامون همدرد میخوایم نیاز به درد دل داریم و نمیتونیم خیلی وقتا ب خانواده و دوستامون بگیم چون نگرانمون میشن و اونوقت ما باید اونا رو دلداری بدیم یا اینکه ی مشکل داریم ک رومون نمیشه ب آشنا بگیم 

اینجا ناشناس میتونیم بیایم و دردامون رو بگیم برا همینه ک توی سایت نارضایتی ها رو میبینیم و هرکی میبینی داره میناله

زهرا طاهری
انشالله بزودی انقد خوشبخت بشین این روزارو یادتون برع و دعا میکنم زندگیت پر از ارامش باشه 

مچکرم عزیزم همچنین شما

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
ببین این نظر شخصیه منه: ما موقع خوشحالیمون. حال خوبمون. خوشبختیمون نیاز ب همدم نداریم نیاز به درد د ...

بله متوجه هستم توی دنیا واقعی نمیشه دردو دل کرد به عنوان مثال الان خود من طلاق گرفتم واینجا راحت میگم ولی توی دنیای واقعی بیشتر دوستانم اطلاع ندارن و فکر میکنند من مجردم 

سخن من این بود که چون من خودم ترس از ازدواج دارم و این مشکلات دیگران و اختلافات با مردها را توی این سایت میبینیم ترسمون بیشتر میشه امیدوارم که همه جوانها خوشبخت شوند

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘