2777
2789
داداشم توبازارکار میکنه.میگه بیا اینجا طلا بگیر.اجرتاش خیلی مناسبه.وگرنه خراسون بهم نزدیکتره.حالا یه ...

انشالله طلای خوشگل و با اجرت کم بخری عزیزم ❤

پیشاپیش مبارکه ❤

طلا خریدن حس خوبی داره برای خانوما

والا خونه من خراسان نیست فقط برای خرید رفتم اونجا فکر کنم متری هفت یا هشت باشه بازم میگم دقیق نمیدون ...

مرسی عزیزم.فکرکردم اونجایی.تودیوار جدیدا قیمت خونه ها رو برداشتن.متری هفت یاهشت باشه میشه یه خونه نقلی خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله طلای خوشگل و با اجرت کم بخری عزیزم ❤ پیشاپیش مبارکه ❤ طلا خریدن حس خوبی داره برای خانوما

مرسییی گلم.آره واقعا من سرخونه همه طلاهامو فروختم باقیمت پایین.اینم که قطره قطره جمع کردم درسته بازم برای سرمایس ولی خیلی ذوق دارم

مرسییی گلم.آره واقعا من سرخونه همه طلاهامو فروختم باقیمت پایین.اینم که قطره قطره جمع کردم درسته بازم ...

منم برای خونه فروختم حتی گوشوارمم فروختم یک هفتس گوشواره خریدم گوشم زخم شده بود تازه داره خوب میشه همش میگم لعنت به فقر

منم برای خونه فروختم حتی گوشوارمم فروختم یک هفتس گوشواره خریدم گوشم زخم شده بود تازه داره خوب میشه ه ...

خونت هم مبارکه.آره منم با خون دل خریدم .واقعا لعنت به فقر.میشه بدونم کجا خریدی متری چندتومن؟من میخوام ازقیامدشت برم.اصلا ازمحیط اینجا خوشم نمیاد