2777
2789
دو ماه پیش پشت شهرداری

پشت شهرداری قیمتا خیلی بالاس.چون یکی از بهترین جاهای پاکدشته.ولی بازم خداروشکر هم شماهم من خریدیم.من که دوست دارم ازینجا برم.به خاطر شغل شوهرم که تو محل خودمونه موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت شهرداری قیمتا خیلی بالاس.چون یکی از بهترین جاهای پاکدشته.ولی بازم خداروشکر هم شماهم من خریدیم.من ...

من از پاکدشت خوشم نمیاد کلا از افسریه پایین تر بدم میاد خدا کنه بشه برم تهرانپارس تا ۹ سالگی اونجا بودم عاشقشم 

انشالله شما هم بتونی جای بهتر بخری عزیزم❤

من از پاکدشت خوشم نمیاد کلا از افسریه پایین تر بدم میاد خدا کنه بشه برم تهرانپارس تا ۹ سالگی اونجا ب ...

اگه با وام و قرض هم بتونی بری تهرانپارس خیلی خوبه.نن خودم عاشق تهرانپارسم.افسریه هم باز بهترازقیامدشته.انشالله عزیزم.

بیست تومن اجرت عالیه.ازکجا گرفتی دوستم؟

من یه النگو دیدم که در حد مهمونی محکم بود یعنی سفت بود ولی حس میکردم مدام دستت باشه ممکنه روش بخوابی کج بشه یا بشکنه

گفت اجرتش ۳۲ هزار عیار ۱۸ جفتی ۸۸۰۰

و همون مدل عیار ۲۱ اجرتش ۷۲ جفتی ۱۵ میلیون

یه لحظه فکر کنید ایران توافق کنه و فروش نفتش برده بالا اونوقت دلار میاد زیر شش تومان طلا نیاد زیر د ...

آره این چیزادرسته.ولی تا کی باید صبرکرد.هی میگن درست میشه هی دست رودست گذاشتیم شداین.

آره این چیزادرسته.ولی تا کی باید صبرکرد.هی میگن درست میشه هی دست رودست گذاشتیم شداین.

گفتم که اگه ضروری و خورده هست بخرید...

ولی برا سرمایه گذاری دراز مدت نخرید نه ارز نه طلا

گفتم که اگه ضروری و خورده هست بخرید... ولی برا سرمایه گذاری دراز مدت نخرید نه ارز نه طلا

ضروری که نیست.فقط چون پول تو حسابه و تایکی دوسال دیگه نمیخوام بهش دست بزنم.گفتم هرروز که داره بی ارزش میشه بازم تبدیل به طلا بشه.مرسی ازراهنماییت عزیزم