2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای با اجرت بالا هم زیاد داره ولی من چون برای سرمایه داشتم می خریدم اجرت پایین برداشتم ولی خیلی هم ...

منم برای سرمایس.ولی خب استفاده هم میخوام بکنم.اینسری میخوام برم سبزه میدون بگیرم.توقیامدشت اجرت طلا خیلی بالاس .درصورتی که شنیدم کم اجرت ترین طلا النگوعه

حرفت درست و منطقیه.ولی من خام حرفاشون شدم نرفتم بگیرم الان دارم حرص میخورم

الان خیلی نوسان داره حواستو جمع کن هفته ی گذشته از شنبه تا سه شنبه به شدت بالارفت  تامرز ۴۲۱ ولی از عصر سه شنبه اومدپایین و پنج شنبه به ۳۹۶ همرسید فرصت خوبی بود برا خرید دیگه معلوم نیس فردا چی پیش بیاد

خب برو میدان خراسان با اجرت کم میتونی گیر بیاری

داداشم توبازارکار میکنه.میگه بیا اینجا طلا بگیر.اجرتاش خیلی مناسبه.وگرنه خراسون بهم نزدیکتره.حالا یه سرخراسونم میرم تومسیرمه

دخترآسمانی جونم اگه اطلاع داری میشه بگی خراسون خونه متری چنده؟من میخوام بیام اونطرفا.واسه خرید میخوا ...

والا خونه من خراسان نیست فقط برای خرید رفتم اونجا فکر کنم متری هفت یا هشت باشه بازم میگم دقیق نمیدونم 

میتونی تو سایت دیوار بری قیمتاشون هست

الان خیلی نوسان داره حواستو جمع کن هفته ی گذشته از شنبه تا سه شنبه به شدت بالارفت  تامرز ...

مرسی ازراهنماییت عزیزدل.منم دم به دقیقه توسایتام قیمت طلا میبینم.همش میگم بیاد ۳۷۰سریع برم بگیرم