2777
2789
عنوان

بچه ها کی با نماز شب حاجت سختشو گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3452 بازدید | 17 پست
اره واقعا موثره در آرامش خود انسان میدونی چیه عزیزم به نظرم به خودت سخت نگیر . تکلیف مالایُطاق واسه ...

این پیشنهادتون واقعا عالی بود مرسیییی.درسته مثلا منی که یه سری کارای بدو انقد کردم واسم عادت شده یهو میام میگم۴۰روز یه ختم برمیدارم و تواین چهل روز هیچ کدوم ازاون گناهارو انجام نمیدم همین که یه روزشو خطا میکنم کلیی ارامشم بهم میریزه و گاهی باعث میشه ادامه ندم.اما اینجوری که شما گفتی واقعا حس میکنم نتیجه میگیرم پ.ازامشب یه برنامه هفت روزه واسه خودم میریزم مرسی واقعا خیلی تاثیر گذاربود برام

این پیشنهادتون واقعا عالی بود مرسیییی.درسته مثلا منی که یه سری کارای بدو انقد کردم واسم عادت شده یهو ...

خواهش میکنم عزیزم

ان شاالله موفق باشی . واسه ظهور امام عصر علیه السلام و منم دعا کن.

خدا سخت نمیگیره. یه روزم که نذر کنیم خدا هوامونو داره😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله موفق باشی . واسه ظهور امام عصر علیه السلام و منم دعا کن. خدا سخت نمیگی ...

مرسیی.چشم حتماا حتماا از ته دلم دعامیکنم❤❤❤شمام اگه میتونی برا حاجتم دعا کن مرسی❤❤❤دقیقاا☺👍