2777
2789

اونم نیومده بود دوتا خیابون فاصلمونه منم نرفته بودم بعد امشب رفتم باشوهرم بد نبود اصلا نگفت چرا نمیایو اینا منم نگفتم.

بعد دخترم با بچش بازی میکرد بدون این که به من بگه غزلو بیشتر بیار یا هرچیزی به شوهرم میگه داداش غزلو هرروز عصر بیار دوساعت اینجا  و ببر 

بعد دختر من ۱۴ماهشه شیر میخوره.

اگ واقعا تو عمه هستی خب بچه شیرخور بدون مادر؟

بعد شوهرمم بهش گفت مامانش خیلی بهش وابسته هست نمیزاره جایی ببرمش😐 .بدم اومد انقد منو نادیده گرفت.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من و خواهر شوهرم خونه هامون خیلی نزدیک به هم بود ولی عید به عید میرفتیم خونه هم. الانم که یه نیم ساعتی فاصله پیدا کردن با ما باز هم عید به عید. واقعاً برات مهم نباشه عزیزم!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
شوهرت باید میگفت غزل به مامانش وابسته س بعدم بهتر که کم بری بیای احترامت سر جاش بمونه

نمیرم اصلا خیلی حسودیش میشه بهم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

ببین اولا الان رفت و آمد ها انقدر کم شده که ما سالی دو سه بار میریم خونه خواهر شوهر 

شما تازه خیلیم زیاد میرید اگر ماهی یکبار باشه 

بعدشم دیگه هر روز هر روز که نمیتونه مهمون داری کنه خخخخ

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

یه ماه خوبه ها.

اگر قرار بود به عقايد هم احترام گذاشته شود، اين جهان هنوز درگير الاغ و شُتُر، شپش و طاعون بود. چرا كه در ازاى احترام نگذاشتن به عقايد عموم بود كه جهان پيشرفت كرد، هموطن گرامى!

زودرنج.نباشیم#  ‍ 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ولش کن بابا خواهرشوهر منم هر وقت بخاد حرف بزنه ی جوری میگه ک انگار منو حساب نمیکنه کلا دوس داره فک ک ...

زیاد برام مهم نیست ولی  میفهمم که حسودی میکنه.

من خودم خواهر شوهرم دلم میخواد همونجوری که من دوسدارم با عروسمون رفیق باشم اونم همینطور باشه.

نمیرم اصلا خیلی حسودیش میشه بهم 

منم خواهرشوهرم از لحاظ مالی ماشاالله ۵برابر ما وضعشون خوبه

ولی تا ما یه خوشی میکنیم، بمن بی محلی نیکنه و اوقاتمونو تلخ میکنه

سر زایمانام

سر مکه رفتنمون

سر خونه خریدنمون

اصن تعجب میکنم

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)