2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه پروازی650 ای بودم 😄👌😍

جووون خوشبختم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

اهل کجایی

شیرازیوم کاکو🙂✋🏼

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

از کدوم شهری؟؟

🤔دقیق مشخص نیس موقعیتم امروز تهرونم فردا شیراز پس فرداشمالم بلامیسر

من پودر موبر رو ترجیح میدم خیلی بهتره از موم

از چه لحاظ بهتره

لیزر عوارص نداره مگ

من خیلی تحقیق و پرس وجو کردم، فعلا که همه متخصصها میگن هیچ عوارضی براش ثابت نشده چون عمق نفوذ اشعه لیزر حدود سه میلیمتره، شااااید در سالهای آینده عوارضی کشف بشه من که فعلا ریسکش رو پذیرفتم و وااااقعا راحت شدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
عزیزم پایین تنه رو اگ پودرموبربزنی عین تیغ نمیشه؟؟من ۱۰جلسس اپی میرم الان ی عده میگن پوستوشل میکنه م ...

نه اصلا عین تیغ و... نمیشه اما برای من اپیلاسیون اصلا خوب نبود. منم شنیدم پوست رو شل میکنه اما مطمئن نیستم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔