2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم بخون خو خیلی خوبه کاپی و دسی جون منتظرن خخ

اینا دیگه کی آن؟؟ زمان ما یکی دیگه بود ک... 😂

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
موم باعث زیاد شدن موهای زیر پوستی میشه وقتی هم دارن موها بیرون میزنن خارش و تورم دارن اما موبر این ج ...

الان یکی ازبچه ها گفت موم باعث شلی پوست میشه ازیه ورم دلم نمیاد برم پودربخرم دوباره موهام زیادشن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

نه اصلا عین تیغ و... نمیشه اما برای من اپیلاسیون اصلا خوب نبود. منم شنیدم پوست رو شل میکنه اما مطمئن ...

اجی عذرمیخوام تاچن وقت بعدموهادرمیان

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چند جلسه رفتی درسته در میاد من الان ۶ حلسه ست رفتم بیکینی و زیر بغل کرکی چندتا در اومده 

کامل که از بین نمیره، باید اون حدود ده بیست درصدی که می مونه رو ژیلت کنی، اما واقعا راحت میشی، شار ژهاتو منظم برو، من هفت جلسه دایود رفتم و بعد هم تا دی پارسال، هر شش ماه یکبار میرفتم شار ژ، امسال ادامه شار ژمو با دستگاه الکس دکا رفتم خیلی بهتر از دایوده، 

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ارا لکی قصه کید؟کرماشانید؟

🙂😂اک مالم نرمه .نوالامنال کرماشا نیم دردت ولی کوردم😉

بله عزیزم، من از ناف به پایین و ساق دست و زیرچونه رو لیزر کردم

اجی اجی چن جلسه واسه بیکینی کافیه؟بایدبرم چه مرکزی واسه لیزر؟جلسه ای چقده؟؟اسم لیزرت چیه؟🙏🏼🙏🏼لطف میکنی اگ‌ج بدی

هرچی میخواد باشه عوارضش فقط سرطان نباشه😑

واقعا نمیشه با قطعیت راجع بهش نظری داد، ولی اگر بخوای انقدر منفی نگر باشی الان نزدیک ترین عامل سرطان زا توی زندگیهامون همین روغنهای تراریخته است! گاهی واقعا فقط باید توکل برخدا کرد😂

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
بستگی داره من خودم رشد موهام خیلی کمه 

وای نه من رشدموم خیلی زیاده برعکس رشدموی سرم خیلی کم