شپلوکا مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 301 عنوان کدوم روش مو زدایی😊 | مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 136 پست سلام دوستان از کدوم روش واسه مو زدایی استفاده میکنید ؟دوستانی که از موم استفاده میکنن عوارض نداره مثل شلی پوست ؟ 1398/05/04 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14128 😄 سنون سرد عشقم😍 دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14128 سیدو و عشقه خخخخ 😍😍😍😍دنیاس دنیاااااااااااااااا دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
خاله_الی1 عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4557 خوشبختم منم از همون اول ک تالار گفتگو بود و افتابگردون هم وجود داشت عضوم چقد ذوق کردم یه هم باشگاهی ... اخی منم قدیما میرفتم فک کردم از رونق افتادهافتابگردون هم خیلی دوس داشتم
banooyebarfiii عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 14403 من اپیلاسیون میکردم اما موهای پامو به شدت زیر پوستی کرد الان فقط ترجیح میدم از همون پودر موبر استفاده کنم از اپیلاسیونم برای بالا تنه استفاده میکنم نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خاله_الی1 عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4557 نه چرا یه مدت میخوردم میگفتن گرمی داره جوش میزنی با نبات شیرین میکردی
banooyebarfiii عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 14403 خوشبختم منم از همون اول ک تالار گفتگو بود و افتابگردون هم وجود داشت عضوم چقد ذوق کردم یه هم باشگاهی ... منم عضو این مجله و باشگاه بودم البته واسه 6-7 سال پیش الان دیگه نیستم😄😍 نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14128 خوشبختم منم از همون اول ک تالار گفتگو بود و افتابگردون هم وجود داشت عضوم چقد ذوق کردم یه هم باشگاهی ... 😍😍😍😍😂😍😍😍ای جووووون دلم هم باشگاهی گللللل ای یادش بخیرافتابگردون😍😍اره اون موقع تالارگفتگوبودددد..خیلی خوشبختم عزیزم یه لای تاتگم بشه فدات دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
banooyebarfiii عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 14403 شبکه دو تلتکست صفحه۶۵۰😍همرااااه بابهترین کاپیتان جهان منم یه پروازی650 ای بودم 😄👌😍 نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
رقیه۱۳۷۵۶۹ عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1522 چند جلسه رفتی درسته در میاد من الان ۶ حلسه ست رفتم بیکینی و زیر بغل کرکی چندتا در اومده کلا چند جلسه باید بریم هزینه هر جلسه چقدره؟
aylin97 عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 3807 بچه ها موم قیمتش چه قدره و هر بسته ایش چند بار میشه ازش استفاده کرد؟ زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
helenbano عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1192 منم عضو این مجله و باشگاه بودم البته واسه 6-7 سال پیش الان دیگه نیستم😄😍 الانم بخون فوق العادس
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14128 من اپیلاسیون میکردم اما موهای پامو به شدت زیر پوستی کرد الان فقط ترجیح میدم از همون پودر موبر استفاد ... عزیزم پایین تنه رو اگ پودرموبربزنی عین تیغ نمیشه؟؟من ۱۰جلسس اپی میرم الان ی عده میگن پوستوشل میکنه میترسم دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه