الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کل خانواده مخالف بودن. چون راه دور بود و فکر میکردن یه دختر تهرونی لوس قاپ پسرشونو دزدیده و فلان ...
شما تهرانیا هم ماشالاه شیرین زبونید عمم یه عروس اورده از تهران وای چ شیرین زبون همه رو عاشق خودش کرده بابام و میگیره بغل قربون صدقه میره میگه خودم میبرمت تهران پیش بهترین دکتر معالجت میکنم تا منو داری غم نداری همیشه زنگ میزنه احوالپرسی میکنه همه دوسش دارن
من کل خانواده مخالف بودن. چون راه دور بود و فکر میکردن یه دختر تهرونی لوس قاپ پسرشونو دزدیده و فلان ...
خب بایدم دوری و دوستی باشه :( ولی منو شوهرم نامزدین و مادرشوهرم مخالف عقد رسمی و اینکه ثبت کنیم و اصلا دلش نمیخاد ا شوهرمم تک پسره نمیشه که دور باشیم چون هم شوهرم ب خانوادش وابستس شدید و هم اونا به شوهرم وابستن
چجوری رفتار میکنی؟ ازدواج کردی؟ الان چجوریه رابططون با مادرشوهرت؟
من رفتارم عاديه بخاطر شوهرم هيچ بي محلي و بي احترامي نكردم،اره يه ساله ازدواج كرديم،رفتارش خيلي خوبه ب طوري ك همش ميگه بياين پيشمون،بعد از سقطي ك داشتم بغلم كرده بود ميگفت گريه نكن من از تو بدم نمياد بخدا ....
من راستش خیلی زبون نمیریزم. اخلاقم این مدلی نیست. ولی خب بی احترامی هم نکردم تا بحال به هیچ ک ...
منم اصلااا اهل زبون ریختن نیستم و رفتارم شبیه شماس! منم میدونم چ حرفا میگن پشت سرم و چقدددددد سعی دارن منصرفش کنن ! ولی خب بی اهمیتم ک ارامش داشته باشم و با شوهرم دعوام نشه