2777
2789
عنوان

مادرشوهر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 3919 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل خانواده مخالف بودن. چون راه دور بود و فکر میکردن یه دختر تهرونی لوس قاپ پسرشونو دزدیده و فلان ...

شما تهرانیا هم ماشالاه شیرین زبونید عمم یه عروس اورده از تهران وای چ شیرین زبون همه رو عاشق خودش کرده بابام و میگیره بغل قربون صدقه میره میگه خودم میبرمت تهران پیش بهترین دکتر معالجت میکنم تا منو داری غم نداری همیشه زنگ میزنه احوالپرسی میکنه همه دوسش دارن

من کل خانواده مخالف بودن. چون راه دور بود و فکر میکردن یه دختر تهرونی لوس قاپ پسرشونو دزدیده و فلان ...

خب بایدم دوری و دوستی باشه :( ولی منو شوهرم نامزدین و مادرشوهرم مخالف عقد رسمی و اینکه ثبت کنیم و اصلا دلش نمیخاد ا شوهرمم تک پسره نمیشه که دور باشیم چون هم شوهرم ب خانوادش وابستس شدید و هم اونا به شوهرم وابستن

شما تهرانیا هم ماشالاه شیرین زبونید عمم یه عروس اورده از تهران وای چ شیرین زبون همه رو عاشق خودش کرد ...

من راستش خیلی زبون نمیریزم. اخلاقم این مدلی نیست. 

ولی خب بی احترامی هم نکردم تا بحال به هیچ کدوم از اعضا خاندان شوهر.

با اینکه میدونم تک تک شون قبل هزدواج چیه چیزایی پشت سرم گفتن و چه جوری سعی در منصرف کردنش داشتن. 

ولی بی تفاوتم نسبت به این مسائل. 

چجوری رفتار میکنی؟ ازدواج کردی؟ الان چجوریه رابططون با مادرشوهرت؟

من رفتارم عاديه بخاطر شوهرم هيچ بي محلي و بي احترامي نكردم،اره يه ساله ازدواج كرديم،رفتارش خيلي خوبه ب طوري ك همش ميگه بياين پيشمون،بعد از سقطي ك داشتم بغلم كرده بود ميگفت گريه نكن من از تو بدم نمياد بخدا ....

من راستش خیلی زبون نمیریزم. اخلاقم این مدلی نیست.  ولی خب بی احترامی هم نکردم تا بحال به هیچ ک ...

منم اصلااا اهل زبون ریختن نیستم و رفتارم شبیه شماس! منم میدونم چ حرفا میگن پشت سرم و چقدددددد سعی دارن منصرفش کنن ! ولی خب بی اهمیتم ک ارامش داشته باشم و با شوهرم دعوام نشه

منم اصلااا اهل زبون ریختن نیستم و رفتارم شبیه شماس! منم میدونم چ حرفا میگن پشت سرم و چقدددددد سعی دا ...

اگه از اعضا خانواده شوهر کسی هست که مخالفتش کمتر باشه سعی کنید به اون نزدیک شین و از طریق اون مادرشو راضی کنید .