2777
2789
عنوان

مادرشوهر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم دلش میخاد بچه های داداششو واس پسرش بگیره :؟؟

من تا یکی دوسال هروقت میرفتم شهرستان خونه مادرشوهر و تو مهمونی هاشون همش دخترای فامیلهای مختلف رو میدیدم که میگفتن اینو واسه امیر میخواستیم . اونو واسه امیر میخواستیم.

خیلی باحال بود!!

منم با لبخند میگفتم مهم اینه که امیر نظرش چی بوده!!!

اگه بچه ننه باشه اره . 

بچه ننه هس ولی نهههع زیاد ://  خیلییی ب مادرش احترام میزاره و عاشقشه :////  ولی خب نارضایتیش تا خالا رو خواسته شوهرم تاثیر نداشته ک هم رای مادرش شه میگه به کسی اجازه نمیدم تو زندگیم دخالت کنن در جوابشون میگم چشم احترام دارم ولی نظرشونو تو زندگیم تاثیر نمیدم 

من تا یکی دوسال هروقت میرفتم شهرستان خونه مادرشوهر و تو مهمونی هاشون همش دخترای فامیلهای مختلف رو می ...

ااووففف دقیقاااااااا😐😐😐 همینجوریه ://// 

مهم همینه عزیزمم افرین م با لبخند گفتیو حرص نخوردی یا ب رو نیاوردی

بچه ننه هس ولی نهههع زیاد ://  خیلییی ب مادرش احترام میزاره و عاشقشه :////  ولی خب نارضایت ...

اگه بتونه با همین احترام و زبون نرم راضیشوون کنه که مسلما بهتره .

وظیفه ایشونه . 

اگه شمارو میخواد

خودتو درگیر نشون نده . 

فقط خوبیهاتو داشته باش که مطمین شه انتخابش درست بوده.  

مادرشوهر من کلا با همه کار شوهم مخالف بود..درس خوندم..کار کردن...ازدواج کردن.... اخرشم یه وعواهایی کردن قطع رابطه کردن....

البته مادرشوهر من با  همه قطع رابطه ست با فامیل ..اشناها ..همکاراش... همسایه ها با همه قهره کلا

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

منم تا دقیق نود حتی پدر شوهرم امد خواستگاری مادرش نبود شهرستان بود اینقد گففففف که ما راضی نیستیم که بعد رفتنشون بابام خعلییی ناراحت شد گف اصلا دختر نمیدم بعد دیدم فرداش مامانه امد ولی راضی 😂😂😂😂بعد شوهرم گفت به مامانش زنگ زده گفته اگه نیامدی دگه پسری به نام من نداری