الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا یکی دوسال هروقت میرفتم شهرستان خونه مادرشوهر و تو مهمونی هاشون همش دخترای فامیلهای مختلف رو میدیدم که میگفتن اینو واسه امیر میخواستیم . اونو واسه امیر میخواستیم.
خیلی باحال بود!!
منم با لبخند میگفتم مهم اینه که امیر نظرش چی بوده!!!
بچه ننه هس ولی نهههع زیاد :// خیلییی ب مادرش احترام میزاره و عاشقشه ://// ولی خب نارضایتیش تا خالا رو خواسته شوهرم تاثیر نداشته ک هم رای مادرش شه میگه به کسی اجازه نمیدم تو زندگیم دخالت کنن در جوابشون میگم چشم احترام دارم ولی نظرشونو تو زندگیم تاثیر نمیدم
منم تا دقیق نود حتی پدر شوهرم امد خواستگاری مادرش نبود شهرستان بود اینقد گففففف که ما راضی نیستیم که بعد رفتنشون بابام خعلییی ناراحت شد گف اصلا دختر نمیدم بعد دیدم فرداش مامانه امد ولی راضی 😂😂😂😂بعد شوهرم گفت به مامانش زنگ زده گفته اگه نیامدی دگه پسری به نام من نداری