2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها الان میان میگن اره و بعد فحش میدن مادر شوهر رو خخخ

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

من کل خانواده مخالف بودن. چون راه دور بود و فکر میکردن یه دختر تهرونی لوس قاپ پسرشونو دزدیده و فلان و این حرفا . 

حتی ردز عقدمم ناراحت بودن.

الان 10 سال گذشته و خیلی باهم خوبیم. البته همون دوری و دوستیه . وقتی میرم شهرستان احتراممو دارن شدید و تلفنی هم احوالپرس هم هستیم. 

مادرشوهرمن با دامادشون  بعدشب  خواستگاری به شوهرم‌گفته بود که دخترخالت و بگیر و مخالف بوده 

اما بعد عروسیمون به شوهرم گفته بود که اشتباه بوده و ازش غذرخواهی کردن 

اینارو شوهرم بهم‌ گفت 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

جاریم اینطوری بود. با برادرشوهرم دوست شده بود. مادرشوهرم اصلا راضی نبود با اکراه گرفتنش. اما از وقتی اومده انقدر شیرین بازی درآورده که کلی عزیز شده. خیلی سیاست داره و البته صبوره. هر بلایی سرش میارن فقط میگه ببخشید غلط کردم

یا رفیق من لا رفیق له 

من هستم من انتخاب شوهرم بود مادر شوهرم اصلا راضی نبود الانم سه ماه یک بار میریم اوایل خیلی سرد بود برخوردش ولی الان مه میبینه پسرش با من خوشحال خوشبختیم خوب شده مخصوصا که الان یک بچم دارم بهتر شده 

جاریم اینطوری بود. با برادرشوهرم دوست شده بود. مادرشوهرم اصلا راضی نبود با اکراه گرفتنش. اما از وقتی ...

ایجانم عزیزم ملوم نیس مادرشوهر چ بلایی سر ادم میاره که به غلد کردن میفتی!

بایدم صبور و با سیاست باشه که خودشو عزیز کنه پیش شوهرشو خانوادش ک زندگیش اروم باشه 

مادرم با ازدولج داداشمو زن داداشم مخالف بود .البته کمی حق داشت چون زن داداشم توی نامزدی خیلس اشتباهات میکرد حتی خودش هم بهم گفت که من بلد نبودم اون زمان . 

اما الان نه . مثلا اون روزی داداشم با زن داداشم جلو خودمون دعواشون شد مامان بابام داداشمو نصیحت کردن که باهاش خوب باش و اینا 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ما خانوادگی با ازدواج هردو برادرم مخالف بودیم اما مانع هم نشدیم و ازدواج کردن،الانم با همسرانشون برخورد مناسبی داریم،چون اصل کار زندگی خودشونه که باهم خوبن،باهم خوب باشن کافیه.البته این موضوع بستگی به فرهنگ و شخصیت هرکس داره همه مثل هم نیستن