2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 30 پست
بذار بعد تاخیر برو آزمایش  فقط استراحت کن  زود بری بتات پایینه دکترا ناامیدت میکنن  ...

چند روز تاخیر باشه خوبه؟آخه دوازده دورم تخمک گذاری کردم برخلاف هرماه که چهاردهم بوده

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
امروز سومین روزه بی بی پررنگ تر شده تا دیروز خوشحال نبودم اما امروز بعد سه بار بی بی اونم رنگش تیره ...

انشاءالله که باردار باشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اقدام بارداری کرده بودی

آره عزیزم شب دوازدهم دلدرد بدی داشتم فرداش رفتم سونو ببینم چه خبره گفت آزادش کردی دیشب رفتم دکترم گفت اقدام کن رحمتم سه لایه شده عالیه این ماه حتما میشه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
چند روز تاخیر باشه خوبه؟آخه دوازده دورم تخمک گذاری کردم برخلاف هرماه که چهاردهم بوده

باشه ربطی به تخمک گذاری نداره 

مهمترین نشونه قطعیت بارداری تاخیر پری هست

اگه قبلش بری تکرار برات مینویسه 

واقعا نیازی نیس 

عجله نکن حتی شده یه روز ولی بذار تاریخت بگذره بعد برو 

ایشااله خدا کمک کنه دل همه منتظرا شاد شه و منم همینطور

دعا کنید باشه خیلی خوشحال شدم باورم نمیشه بی بی مثبت شده تا دیروز شک داشتم

باشه ربطی به تخمک گذاری نداره  مهمترین نشونه قطعیت بارداری تاخیر پری هست اگه قبلش بری تکرار ب ...

خب میگن چهارده روز بعد تخمک گذاری موعد پری هست بااین حساب برای من میشه 26باید پری بشم که امروزه

البته من دوره هام دقیق28روزه هست

سعی میکنم استراحت کنم درد پری ندارم چند روز پیش درد داشتم الان نه دیگه دردی ندارم 

فقط تکرر ادرار روانیم کرده نمیشه یه قطره آب بخورم😞

خب میگن چهارده روز بعد تخمک گذاری موعد پری هست بااین حساب برای من میشه 26باید پری بشم که امروزه الب ...

خوب تکرر ادرار از علائم بارداریه 

برو آز بده اگه عجله داری 

نشون میده الانم 

خوب تکرر ادرار از علائم بارداریه  برو آز بده اگه عجله داری  نشون میده الانم

فردا عصر میرم میخوام قطعی بشه حداکثر دوباره تکرارش میکنم 

نرم از استرس دیوونه میشم

خب میگن چهارده روز بعد تخمک گذاری موعد پری هست بااین حساب برای من میشه 26باید پری بشم که امروزه الب ...

اقا برو ازمایش من چهارروز مونده بی بی مثبت شد رفتم ازمایش بعد سه روز دوباره رفتم ازمایش تا دکترم دوتاشو مقایسع کنه خارج رحمی باشه بفهمه بهتره زود بری من یه روز بعد تاخیر دکتر بودم وشیاف داد

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
آره فردا برو انشالله  نگران نباش استرس چی؟ همه سقط داشتن بعدم بارداری موفق  دکتر خوب ...

آخه میگن سابقه سقط برای بارداری بعدی هم خطرناکه

دکتر خودم واقعا کارش عالیه آز میدم میبرم براش

دعا کن که واقعا مثبت باشه بااینکه تو این سه روز هرروز پررنگ تر از دیروز بوده اما بچه ها شک انداختن به دلم

خیلی دعام کن توروخدا

نه واسه من حتی دو ثانیه شد ک دو خطش معلوم شد پسر هم داشتم

من گفتم دو خط ؟ ایشون هر روز تست زده و دیده که کم کم داره پر رنگ میشه 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
اقا برو ازمایش من چهارروز مونده بی بی مثبت شد رفتم ازمایش بعد سه روز دوباره رفتم ازمایش تا دکترم دوت ...

حتما میرم منم از چهارروز قبل موعد داره خط میندازه بارداری قبلیمم چهارروز قبل موعد بود سریع دوخط شد اما نمیخواستمش ناخواسته بود دنبالش نرفتم و گفتم بزار پررنگ پررنگ بشه 

متاسفانه ندونسته گلاب و زعفران خوردم سقطش کردم😔

اقا برو ازمایش من چهارروز مونده بی بی مثبت شد رفتم ازمایش بعد سه روز دوباره رفتم ازمایش تا دکترم دوت ...

راستی حواسم نبود تبریک میگم انشااله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی😍

راستی حواسم نبود تبریک میگم انشااله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی😍

مررسی انشالاه تو هم بارداری راحتی داشته باشی ونی نی سالم بیاد بغلت 

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍