2777
2789
عنوان

خانمایی که فاصله سنی

170 بازدید | 9 پست

بچه هاشون کم هست میشه بیاین از تجربیاتتون بگیدو راهنمایی کنید

دخترم 19 ماهشه و قصد دارم واسه بارداری دوم اقدام کنم

و تنهاترین و بزرگترین مشکلم خواب دخترم هست که جدیدا خیلی بد شده

یعنی واسه بیدار موندن جنگ میکنه 

الان دودل هستم که اگه بچه ی دوم بیاد و دخترم همچنان بد خواب باشه من با یه بچه ی کوچیک چیکار کنم؟؟؟ 

یا ممکنه تا اون موقعه خوب بشه؟ 

صبر کن بزرگ بشه دخترت. با این فاصله سنی فقط خودتو پیر میکنی

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرت در میاد قشنگ پیر میشی ببین کی گفتم.

حالا چه عجله ایه مگه قراره مدال بدن بچه زود پشت سر هم.بزار یکیش بره مدرسه دومی رو بیار که کمک حالتم بشه تو بچه داری هم به بچه بعدی حسادت نمیکنه و اذیتش نمیکنه یواشکی

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔

واقعا سردرگمم

اولا اینکه من الان 30 سالمه و اگه بخوام بذارم دخترم بره مدرسه دیگه کلا باید قیدشو بزنم چون با فاصله سنی زیاد بین والدین و فرزندان و همچنین فرزندان با  هم مخالفم

دوما فقط و فقط مشکلم خواب دخترمه با هیچ چیز دیگه ای مشکل ندارم

واقعا سردرگمم اولا اینکه من الان 30 سالمه و اگه بخوام بذارم دخترم بره مدرسه دیگه کلا باید قیدشو بزن ...

خوابش درس میشه کم کم من دخترم تو ی برهه ای تا یک دو بیدار بود ولی الان خداروشکر بهتر شده بعد از طهر نمیزارم بخوابه و شب زود انرژیش خالی میشه و میخوابه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔