2777
2789
عنوان

کیا دیه شکستگی گرفتن؟چنده دقیق؟

7501 بازدید | 26 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید 

و اینکه ایا تجربه ای دارید ؟مخصوصا جدیدا کسی دیه شکستگی گرفته ؟

من همسرم پاشنه پاش پلاتین هم خورده سه ماه استراحته 

والا داداش من با موتور تصادف کرد هشت بار رفت اتاق عمل خیلی سخت بود بهش154میلیون دادن،البته بعد اینکه ب این دادن گرون شد دیه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا داداش من با موتور تصادف کرد هشت بار رفت اتاق عمل خیلی سخت بود بهش154میلیون دادن،البته بعد اینکه ...

الهی 

چه تصادف بدی داشته 

شوهر من همون یبار رفته پلاتینشم جذبیه ولی بد جاییه 

کجاش بیش‌تر آسیب دیده ؟ هشت بار؟؟

استخون رون،وساق شکسته بود،با ارنجش ک شکسته بود،نزدیک.جمجه هم عمل شد خون لخته شده بود،اره هشت بار،ی بار اتل بستن پاشو ی بار وزنه وصل کردن بهش ی بار.پلاتین گذاشتن ی بار اتل رو بازکردن خیلی مکافات بود خیلییی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
الهی  چه تصادف بدی داشته  شوهر من همون یبار رفته پلاتینشم جذبیه ولی بد جاییه

انقد روزای بدی بود بهش مورفین میزدن دوساعت بعد داد میزد میگفت مورفیین بزنین،بیچاره کلا شکسته بود ی طرفش

استخون رون،وساق شکسته بود،با ارنجش ک شکسته بود،نزدیک.جمجه هم عمل شد خون لخته شده بود،اره هشت بار،ی ب ...

اخی بنده خدا چقد اذیت شد خیلی سخته خیلییییی 

ینی هربار اتل باز میکردن میبردن اتاق عمل؟

استخون رون،وساق شکسته بود،با ارنجش ک شکسته بود،نزدیک.جمجه هم عمل شد خون لخته شده بود،اره هشت بار،ی ب ...

وای خدا چه بد

خدا واسه هیچ کسی نخواد

منم دادشم تصادف کرده پارسال ۹۰شد اون صورت بود پا هم بودمحرم هم بود

خدا از این پولا تو زندگی کسی نیاره

سلامتی یه چیز دیگه س

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
اخی بنده خدا چقد اذیت شد خیلی سخته خیلییییی  ینی هربار اتل باز میکردن میبردن اتاق عمل؟

اره دیگه ی حالت فلزی داشت میگفتن اتل،اونو کرده بودن تو استخونش که استخونش کشیده شه نره بالا،بردن اتاق عمل اتل کردن بعد ی مدت موند،پلاتین کردن بعد اتل برداشتن،چهل روز بیمارستان بود