2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد زایمان طبیعی فقط مال اون ساعتا ییه ک درد میگیرو و ول میشه. که فط با کشیدن نفس عمیق دردشون میخوابه و جیغو داد همش به خودت فشار میاد.موقع در اومدن بچه آمپول بی حسی برای برشو بخیه...میزنن که اصلا نمیفهمیو دردم نداره.من خودم بااینکه پلاکت خونم پایین بود میگفتم بعد زایما صد درصد بیهوش میشم ولی برعکس تا بچم دراومد نافشو بریدن دادن بغلم چنان انرژی گرفتم که نگو اصلا باورم نمیشد اون من بودم که درد واشتم.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

سزارین نمیتونی بچتو درجا ببینی بیهوشی مگر اونایی که بیحسی شدن.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
درد زایمان طبیعی فقط مال اون ساعتا ییه ک درد میگیرو و ول میشه. که فط با کشیدن نفس عمیق دردشون میخواب ...

خوشبحالت انشاالله منم زایمانم راحت باشه از أین همه ناراحتی راحت بشم

واقعا هزینه اش یه میلیونه؟؟؟؟!!!!

دوسال پیش یع تومن اضافه ترمیگرفتن البته بیمارستان خصوصی الانونمیدونم من میخاستم اپیدورال کنم دیگه دیدم یع تومن بایداضافه بدم دیگ چه کاریه یکم تحمل میکنم بالاخره ب دنیامیاد

اصلا نترس توکل کن بخدا اون لذتی ک وقتی بچه دنیا میاد همه دردا یهو قطع میشه و ب آرامش میرسی و حسش رو ...

فک کنم غش کنم آخه من با امپولم غش میکنم.نتونم اون حس رو درک کنم... خدا ب داذمون برسه فقط