2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 60 پست

عزیزم منم فوق العاده نازک نارنجی بودم همسرم و خانوادم خیلی اصرار داشتن سزارین کنم چون می گفتن طاقت نمیاری پیشنهادم اینه کلاس های زایمان رو بدی و روش های درست زایمان کردن یاد بگیری ک زودتر بچه دنیا بیاد و با جیغ های الکی زایمانت عقب نیوفته

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام عزیزم من زایمان طبیعی داشتم خیلی هم سخت نیست بعد هم اگر یک بیمارستان خوب بری ماسک و امپول ضد درد برات میزنن که خیلی حس نمیکنی درد زایمانو ولی لحضه دنیا اومدن بچه اونقد زیباست که من حاظرم دوباره اونو تحمل کنم که اون لحضه رو دوباره تجربه کنم توروخدا برا منم دعا کن دوباره باردارشم 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس طبیعی هست اما بجای فاز منفی بشین راجع به انواع زایمان طبیعی و روشهای بی دردی مطالعه کن.کلی مطلب تو نت هست و انواع روشها رو توضیح داده.خودت رو بخدا بسپر.انشاالله هر چی صلاحت هست پیش میاد

من خودم سزارین شدم و خیلی هم اذیت شدم از دردهای بعد عمل.پس سزارین هم ممکنه راحت نباشه

خیلی ها رو هم شنیدم درد زایمانشون کوتاه بوده

😁خواهرم مثل تو بود  خیلی ناز نازو همه میگفتیم برا زایمان جونش درد میاد😅 ولی برعکس  زایمانش خیلی راحت..بود

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
سزارین  یا اینکه یه امپول هست میزنن ب نخاع فک کنم وقت زایمان طبیعی🤐🤐🤐دیگه اصلللاا درد نمیکش ...

آمپول بی حسی نخاعی واسه طبیعی؟؟؟

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
از سزارین میترسم.اما دنبالش رفتم کلا قبول نمیکنم به هیچ نحوی.ختی با پول.اصلا هیچ دکتری دیکه قبول نمی ...

۲ تا زایمان سزارین داشتم، البته برا من با تشخیص پزشک بود.

دکترا از خداشونه زیر میزی بگیرن و یه نامه الکی میدن که نمیتونی زایمان طبیعی کنی و سریع سزارین میکنن

چند نفر بین آشناهای ما جدیدا سزارین شدن

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

عزیزم من سال ۹۴دی ماه نوبت سز زدم شهرستان پیش مامانم اینا خودم تهرانم انقد ترسوام ک نگو خیالم راحت بود سزمیشم دقیقا دوهفته قبل تاریخ زایمانم دکترم زنگ زد ک بخشنامه اومده واصلا نمیشه اگه یادتون باشه اون سال..بیمارستانمم خصوصی بود دیگه هرچی گفتم نشد موندم براطبیعی هرشب گریه میکردم اخرشم ۱۵دی دخترم طبیعی دنیا اومد

خانوما من درد رحم دارم داخل وقتی بعد شستشو خودمو خشک میکنم یه کم ترشح  خونی میبینم درد کمرهم دا ...

۲ یا ۳روز دیگه زایمانته

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

اصلا نترس توکل کن بخدا اون لذتی ک وقتی بچه دنیا میاد همه دردا یهو قطع میشه و ب آرامش میرسی و حسش رو هیچوقت هیچ جای دنیا نمی تونی بدست بیاری خیلی لذت بخشه

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

زن داداش منم خیلی می ترسید...همش گریه میکرد.از بس پرس و جو کرده بود استرسش زیاد شده بود.همه می گفتند دردش خیلی وحشتناکه...بالاخره روز موعود رسید.ما هم نگرانش بودیم.مرتب حالشو از پرستار نپرسیدیم.بلاخره زایمان کرد.بهش گفتم خیلی درد داشت گفت من منتظر درد شدیدی بودم ولی اصلا اون طوری نبود.دردش قابل تحمله. خداروشکر اذیت نشده بود.