2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 60 پست
از سزارین میترسم.اما دنبالش رفتم کلا قبول نمیکنم به هیچ نحوی.ختی با پول.اصلا هیچ دکتری دیکه قبول نمی ...

راستی فقط یه چیزی

تا جایی که واست ممکنه دیر برو بیمارستان

یعنی به محض اینکه درد شروع شد نرو

بیخودی اذیت میشی

دوش بگیر

نرمش کن

راه برو

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خوشبحالت انشاالله منم زایمانم راحت باشه از أین همه ناراحتی راحت بشم

انشالله خیالت راحت باشه دردش قابل تحمله فقط چند ساعته میگذره.ماه آخر تا میتونی پیاده روی  کن بشینو ماشو کن طوری که فقط زانو هاتو خم کنی.مثل گربه ۴ دستو پا تو خونه راه برو بدا لگن خوبه ماه های آخر

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی فقط یه چیزی تا جایی که واست ممکنه دیر برو بیمارستان یعنی به محض اینکه درد شروع شد نرو بیخود ...

آره میگن همه اینو... اما چون زایمان اوله آدم هول میشع. مخصوصا اگه کیسه ابت پاره بشه. هر دردی میگیره فک میکنی الانه ک دنیا بیاد

آره میگن همه اینو... اما چون زایمان اوله آدم هول میشع. مخصوصا اگه کیسه ابت پاره بشه. هر دردی میگیره ...

کیسه آب که پاره شه باید سریع خودتو برسونی به بیمارستان

من شبش مهمون بودیم

به همه گفتم امروز فردا زایمانمه

همه بهم خندیدن

که فک کردی به این راحتیاست اگه قرار باشه فردا زایمان کنی الان تو حال خودت نبودی

گفتم به خدا شکمم گرد و گوله شده

طفلکم بقچه شو بسته قراره بیاد🤗

همون شب ساعت سه از درد از خواب بیدار شدم

هیچ‌ کیو بیدار نکردم

شروع کردم به راه رفتن

دوش گرفتم

باهاش حرف زدم صدامو ضبط کردم

آرایش کردم

ساعت ده و نیم شوهرمو بیدار کردم (جمعه بود)

ماساژم داد تا ۱۱ و نیم

دیدم لکه دارم

تازه اون موقع دست وپامو گم کردم!!!

ساعت ۲و نیم بچه م دنیا اومد😍😍🤗🤗

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
کیسه آب که پاره شه باید سریع خودتو برسونی به بیمارستان من شبش مهمون بودیم به همه گفتم امروز فردا ز ...

وااای چه زیاد. از ساعت ۳صب تا ۱۱ظهر درد داشتی؟ بعد رفتی چن سانت بود؟بقیشو میگی چی شد؟

وااای چه زیاد. از ساعت ۳صب تا ۱۱ظهر درد داشتی؟ بعد رفتی چن سانت بود؟بقیشو میگی چی شد؟

از سه شب تا ده صبح درد شدیدی نداشتم

انگار کمرم خیلی درد داشت و شکمم منقبض میشد

بعده لکه بینیم بیمارستان رفتم

که بدترین قسمتش این بود که اجازه ندادن مامانم باهام داخل بیاد

و توی یه اتاق خودم تنها بودم

این تنهایی از همه چی آزاردهنده تره

شما تا وقت داری مامای همراه بگیر

نه بابانابودنمیشه ستون فقرات من زدم

اما یه سری ها پرسیدم زدن عوارضی نداشته. الان نمیدونم چیکار کنم بزنم یا نزنم

میگن به اون کسی ک برات میزنه ربط داره ک دقیق بزنه و خطا نداشته باشه

نه بابانابودنمیشه ستون فقرات من زدم

واقعا میشه؟؟؟

پس کی زور بزنه اون وسط؟؟؟😅😅

آمپول بی حسی نخاعی واسه طبیعی؟؟؟

اره وقتی خواهرم میخواست زایمان کنه دکترش بهش گفت 🤐🤐

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

تو بیمارستانم گفت دهانه رحمت باز شده لکه بینیت واسه اونه

دوسانت

تو بیمارستان خیلی اذیت شدم

اجازه نمیدادن را۶ برم

باید فقط طاق باز میخوابیدم

و داشتم جون میدادم واسه رو پهلو خوابیدن!!!

بعده یک ساعت ۵ سانت

نیم ساعت بعد ۸ سانت

نیم ساعت بعد بدم تغییر

بازم بدون نغییر

آمپول فشار

نیم ساعت بعدشم بچه م تو بغلم بود

و اون نیم ساعت آخر سختترین قسمتشه

من یوگا بارداری میرفتم

مربیمون ماما بود

بهم گفت هر وقت دردت اون قدر شدید بود که فک کردی دیگه نمیتونی تحمل کنی

مطمئن باش حداکثر ۲۰ دقیقه بعدش بچه دنیا میاد

و واقعا این فکر تویه اون شرایط بهم کمک کرد

بی حس نمیشه پایین تنت فقط دردرونمیفهمی انگار۱مسکن قویه

چ خوب