2777
2789
عنوان

تاپیک جامع بهداشت و حمام در پریود✌

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 161 پست
نترس هیچی نمیشه. فقط نباید داخل حموم بشینی که قارچ نگیری. منم که هروز میرم سرپایی میرم. تازه ژیلتم س ...

نه عادت نشستن کف حمومو ندارم مرسی عزیزم❤

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون دوران و یکهفته قبلش و چند روز بعدش سردیجات نخورید ...لبنیات و ترشی نخورید..مرغ نخورید...

درعوض کاچی ..حلوای سیاه دونه..دوسین..

دم کرده ادویه جات گرم..

دارچین زنجبیل و عسل و گردو...

دم کرده تخم شوید ..بخود 

زعفران وگلاب بخورید..ر

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

دوروز اول که خونریزی زیاده نمیشه حمام برم اما مدام خودمو با ژل میشورم تند تند کل لباسامو عوض میکنم

دمنوش دارچین میخورم به عنوان مسکن

کیسه آب گرم میزارم کمرم اگه فصل سرما باشه توی یه کیسه نمک ریختم اونو میزارم بالای بخاری یا شوفاژ گرم که شد روش میشینم انقد خوبه از پد پنبه ای استفاده میکنم پدهای جاذبو وقتی بیرون میرم مجبوری استفاده میکنم اخه میگن ضرر داره 

یعنی توی ۲۴ ساعت فقط یکی؟

😆ن دیگه صب بیدا ر میشم تا شب یکی دوباره شب میخوام بخوابم یکی دیگه می زارم یعنی ۲۴ ساعت ۲ تا،

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
دوران پریود عفونت خیلی راحت تر و سریع تر وارد بدن میشه از طریق واژن برای همین قبلنا میگفتن حمام نرید ...

من این سری دوغ خوردم خدا. سر شاهده همیشه دردش تو کمرم اینا بود ایندفعه اوفتاده بود تو پام بخاطر دوغ زیاد یعنی انگار فلج ا راه میرفتم سردی خیلی بده بخوری تو این دوران

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
تو بعضی چیزا اسراف کاملا مجازه، که یکیش همین پد هست

واقعا اگر بسته اى ١٠٠ هزارتومنم باشه بايد تند تند عوض كرد چون سلامت داخليه بدنه رحم بازه شوخى بردار نيست

سلام دوستان تيكرم واسه ارامش زندگيمه توروخدا واسم دعا كنيد..تو شرايط خيلى بدى هستم😞😢
واقعا هر دو ساعت پد بسته ای ۱۰ تومن رو عوض میکنید🤔من صب بیدار میشم یکی می زارم تا شب ،موقع خوابم یک ...

بعد به لباس زیرت خون پس نمیده این همه وقت عوض نمیکنی

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
منم میرم حموم چون واقعا نمیشه نری بوی عرق و میخوای چیکار کنی تو این گرما من روز سوم ب بعد میرم 

من بدن و مو هام رو میسوزم یعنی شرتم رو نمیزارم خیس بشه حتی لیف هم میکشم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
😆ن دیگه صب بیدا ر میشم تا شب یکی دوباره شب میخوام بخوابم یکی دیگه می زارم یعنی ۲۴ ساعت ۲ تا،

حتما خونریزیتم کمه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چه عالی من تند تند قرص میخورم

من موقعی که مجرد بودم روزی یکی دوتا ژلفن باید میخوردم ولی از وقتی ازدواج کردم و قرص این چیزا خوردم دردش خیلی کمتر شد و کاملا قابل تحمل شده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
بعد به لباس زیرت خون پس نمیده این همه وقت عوض نمیکنی

ن مشکلی ندارم پنبه ریز مسافرتی استفاده میکنم اگه شدید باشه بیرون رفتنی عوض میکنم