2777
2789

زنی از شوهرش جدا شده ولی حضانت بچشو ازش گرفته ولی زن خوبی نیست میخوام بدونم اگه مدرک اینکه زن بدیه داشته باشی میتونی حضانت بچشو ازش بگیری؟

امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک محکمه پسند داشته باش. یه وکیل بگیر حضانت که می گیری می تونی کاری کنی اصلا بچه رو نبینه  ب ...

3 سالشه

حیف که نمیتونم هیچ کاری بکنم وگرنه بلایی ب سرش میاوردم که دیگه زندگی کس دیگه رو خراب نکنه

3 سالشه حیف که نمیتونم هیچ کاری بکنم وگرنه بلایی ب سرش میاوردم که دیگه زندگی کس دیگه رو خراب نکنه

بچه کم سنه بهرحال بعد 7 سالگی مال پدره ولی شما با وکیل می تونی همین الان عدم صلاحیت بگیری 

اگر اقا فقط بخاطر گرفتن بچه بخواد اين ادعارو بكنه كه نه

چون اگر نتونه ثابت كنه زن ميتونه شكايت كنه

بعد اينكه اون خانم رو ميفرستن پزشكي قانوني خيلي راحت تشخيص ميدن كه اين خانم با كس ديگه اي بوده يانه

خلاصه اينكه بايد بتونه ثابت كنه....

بچه کم سنه بهرحال بعد 7 سالگی مال پدره ولی شما با وکیل می تونی همین الان عدم صلاحیت بگیری 

ببین اینا طلاق گرفتن زنه مهریه رو بخشیده بچه رو گرفته ولی خودش به من گفت تو پی ام هاش هست ک چند ساله بعنی قبل از ازدواجش یکی دیگه رو میخواد