الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من شنبه مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر محمد ابراهیمی جراحی بینی داشتم، من بهمن ۱۴۰۱ ویزیت شدم و تاریخ تمام ۱۱ اسفند بود اما چون قبل عید شلوغ بودم مجبور شدم جراحیمو بندازم برای بعد عید. بینی گوشتی و افتاده ای داشتم، الان دو روز از جراحیم گذشته و خداروشکر تقریبا همه ی کارامو خودم انجام میدم. هزینه جراحی ۲۸ت شد و ۵۰۰ت هم هزینه لوازم مصرفی بیمارستان شد. تو کلینیک جراحی بهگرتوان آزادی جراحی کردن ک تقریبا کلینیک تمیز و مجهزی بود رفتار پرسنلشم خوب بود، من زودتر از بقیه مریض های دکتر ابراهیمی رسیدم و اولین جراحی ایشان من بودم، خود دکتر از قبل بیهوشی باهام صحبت کرد و پرسید ک چی میخوام، هفت صبح جراحی شروع شد ۹:۳۰ اومدم ریکاوری و ۱۱:۳۰ هم ترخیص شدم. ببینیم گچ نداره و فکر میکنم اسمش اسپلینت باشه، داخل ببینیم تامپون داره ک پنج روز بعد بهم گفتن برای برداشتنش برم مطب. در کل راضیم از عمل کبودی زیادی ندارم، ولی چشام ی مقدار ورم داره، حس بدی ب ببینیم ندارم و فعلا تا اینجای کار راضیم. تنها بدی کار دکتر ابراهیمی پشتیبانی قبل و بعد عمل هست ک منشی شون خیلی خیلی دیر جواب میده ک فکرمیکنم خیلی راحت بشه این موضوع رو حل کرد. هزینه جانبی دیگه ای هم نداشت جز یک ۵۰ت ک توی مطبشون عکس قبل از عمل گرفتن بازم سوالی بود بپرسید جواب میدم
چرا کامنت منو پاک کردید گول این حرفا ر نخورید ابراهیمی تنفس و دماغ منو داغون کرد این حرفا فقط بازار ...
کامنت شما رو پاک کردم؟ اولا من اصلا دسترسی پاک کردن کامنت شما رو ندارم! دوما چ دلیلی داره بیام کامنت شما رو پاک کنم؟ دکتر به من پولی میده یا خدمات رایگانی میده؟! وقتی نمیتونی حرفت رو ثابت کنی چرندیات ننویس لطفا! هرکس هم مدارک بیمارستانی و گواهی پزشک (محمد ابراهیمی) بعد عمل رو خواست براش میفرستم! من صرفا تجربه خودم ذرو نوشتم و به شدت راضیم از اعتناد به این پزشک، بازم هم اگر فکر میکنید بازاریابیه قضاوت رو میذارم پای خواننده های کامنت!