2777
2789
عنوان

دکتر محمد ابراهیمی برای عمل بینی توروووو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13656 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من شنبه مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر محمد ابراهیمی جراحی بینی داشتم، من بهمن ۱۴۰۱ ویزیت شدم و تاریخ تمام ۱۱ اسفند بود اما چون قبل عید شلوغ بودم مجبور شدم جراحیمو بندازم برای بعد عید. بینی گوشتی و افتاده ای داشتم، الان دو روز از جراحیم گذشته و خداروشکر تقریبا همه ی کارامو خودم انجام میدم. هزینه جراحی ۲۸ت شد و ۵۰۰ت هم هزینه لوازم مصرفی بیمارستان شد. تو کلینیک جراحی بهگرتوان آزادی جراحی کردن ک تقریبا کلینیک تمیز و مجهزی بود رفتار پرسنلشم خوب بود، من زودتر از بقیه مریض های دکتر ابراهیمی رسیدم و اولین جراحی ایشان من بودم، خود دکتر از قبل بیهوشی باهام صحبت کرد و پرسید ک چی میخوام، هفت صبح جراحی شروع شد ۹:۳۰ اومدم ریکاوری و ۱۱:۳۰ هم ترخیص شدم. ببینیم گچ نداره و فکر میکنم اسمش اسپلینت باشه، داخل ببینیم تامپون داره ک پنج روز بعد بهم گفتن برای برداشتنش برم مطب. در کل راضیم از عمل کبودی زیادی ندارم، ولی چشام ی مقدار ورم داره، حس بدی ب ببینیم ندارم و فعلا تا اینجای کار راضیم. تنها بدی کار دکتر ابراهیمی پشتیبانی قبل و بعد عمل هست ک منشی شون خیلی خیلی دیر جواب میده ک فکرمیکنم خیلی راحت بشه این موضوع رو حل کرد. هزینه جانبی دیگه ای هم نداشت جز یک ۵۰ت ک توی مطبشون عکس قبل از عمل گرفتن بازم سوالی بود بپرسید جواب میدم

سلام من شنبه مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر محمد ابراهیمی جراحی بینی داشتم، من بهمن ۱۴۰۱ ویزیت شدم و ت ...

چرا کامنت منو پاک کردید گول این حرفا ر‌ نخورید ابراهیمی تنفس و دماغ منو داغون کرد این حرفا فقط بازاریابیه

چرا کامنت منو پاک کردید گول این حرفا ر‌ نخورید ابراهیمی تنفس و دماغ منو داغون کرد این حرفا فقط بازار ...

کامنت شما رو پاک کردم؟ اولا من اصلا دسترسی پاک کردن کامنت شما رو ندارم! دوما چ دلیلی داره بیام کامنت شما رو پاک کنم؟ دکتر به من پولی میده یا خدمات رایگانی میده؟! وقتی نمیتونی حرفت رو ثابت کنی چرندیات ننویس لطفا! هرکس هم مدارک بیمارستانی و گواهی پزشک (محمد ابراهیمی) بعد عمل رو خواست براش میفرستم! من صرفا تجربه خودم ذرو نوشتم و به شدت راضیم از اعتناد به این پزشک، بازم هم اگر فکر میکنید بازاریابیه قضاوت رو میذارم پای خواننده های کامنت!