2777
2789
عنوان

محلول جنکسان یا محلول شیوانا؟

9950 بازدید | 32 پست

کدوم برای پرپشتی جلوی سر اثر داره؟

کسی از شیوانا نتیجه دیده؟چندماه استفاده کرده؟!

تو رو خدا عروسیم چندماه دیگه س راهنمایی کنید :(

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ارثتون باشه خيلي نميشه تغييرش داد عزيزم ولي شما اصلا هردو رو امتحان كن ضرري داره؟؟؟ ان شالله ...

محلول شیوانارو استفاده کن تا دوروز عروسی شک نکن موهات پر پشت میشه

اگر ارثتون باشه خيلي نميشه تغييرش داد عزيزم ولي شما اصلا هردو رو امتحان كن ضرري داره؟؟؟ ان شالله ...

دوتاش با هم ضرر نداره؟الان دوماهه استفاده کردم شیوانا رو رویش جدید نداشتم ولی ریزشم کم شده...ارثی نیست هورمونیه...

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید...
تاپیک شیوانا که شده حموم زنونه فقط اسمش گیسو کمنده 😕

من يه مخلولي از يه ادم طب سنتي ياد گرفتم

براي دخترم ك ميترسيدم جلوي سرش مث خانواده همسرم خالي بمونه زدم حالا تاثير اون بود يا ارثش ب اونا نرفت الحمدلله الان عاليههههه

موهاش خيلي پر نيست ولي جلوش كاملا پرشد و اصلا پيشوني ش بلنننند نيست خداروشكر

دوتاش با هم ضرر نداره؟الان دوماهه استفاده کردم شیوانا رو رویش جدید نداشتم ولی ریزشم کم شده...ارثی نی ...

عزيزم پس برو دنبال درمانش ازدرون

اينكه ريزشش كم شده خيلي خوبه

هورمون مردونه تون بالاست؟؟

من يه مخلولي از يه ادم طب سنتي ياد گرفتم براي دخترم ك ميترسيدم جلوي سرش مث خانواده همسرم خالي بمونه ...

بگو محلولشو

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
محلول شیوانا عالیه،من تار موهام خیلی ضخیم شده از زمانی که استفادش کردم

از کجا باید بگیریم چطوریه؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞