2777
2789
عنوان

گوشت گوسفند یا گوساله

173 بازدید | 15 پست

سلام میگن گوشت گوساله سردیه وپر از انگل و ارزش غذاییشم پایینه ولی خب تواین گرونی گوشت گوساله ارزونتره شما باشین چکار میکنین گوسفند یا گوساله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد که هست

ولی انگل که اگر بهداشتی باشه و مهر داسته باشه نداره

ما چرخ کردمون گوساله است و کمتر خورشتی و گوسفندی استفاده میکنیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگر کسی هست شریک شین گوسفند بگیرین گوشتشو نصف کنید ما با پدرم و دومادامون اینکارو کردیم...ولی درکل گوساله ام میگیریم چون تو خورش گوسفندی دوست ندارم 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

گوسفندی بهتره هم خوشمزه تره هم گرمیه هم نرمتره 

من ترجیح میدم کمتر بخرم ولی گوشت گوسفندی بخرم 

البته میتونی از هرکدوم یه مقدار بگیری تو خورشت مخلوط بریزی چون گوشت گوسفندی اب میره 

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

الان چون عید قربان نزدیکه تقریبا سی چهل نفر شریک میشن گوساله میخرن میکشن من فقط میخوام ببینم خیلی مضره؟چون قصد بارداری هم دارم واقعا نمیتونم برسونم گوسفندی بخرم یه بچه هم دارم