2777
2789
عنوان

شوهرم چند وقته بد اخلاق شده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 57 پست
ان شالله که تصور ما اشتباهه و همچین چیزی نیس اما یه مدت کنترل کنی میفهمی ،راستی چرا نمیشینی دلیل بد ...

میپرسم ازش همش میگه تو مشکل داری مثلا کافیه ازش یه چیزو شکایت کنم زود بهش بر میخوره میره تو قیافه با اینکه قبلا اینجوری نبود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه هاتو بس کن توشروع کردی دست به رفتارهایی میزنی که خودتو داری میخوری  بشین باهاش وقت ...

من الان فقط حسم بهم میگه شاید زیر سرش بلند شده استرس این داره منو میکشه واسه یه زن چی از این بدتر میتونه باشه وقتی شک بیوفته به زندگیت از تو خالی میشی بی حس میشی من چجوری خودمو ارو کنم

میپرسم ازش همش میگه تو مشکل داری مثلا کافیه ازش یه چیزو شکایت کنم زود بهش بر میخوره میره تو قیافه با ...

چی بگم اخه عزیزم همین رفتارش ادمو مشکوک میکنه یه مدت بدون چشم داشت محبت کن بهش بزار اگه خدایی نکرده چیزیم هست شرمنده ات بشه 

😘
چون دیروز من خونه نبودم داشت میرفت خونه مادربزرگش ناهار زودتر از همیشه رفته بود یه کلمه بهش گفتم من ...

اشتباه کردی . شوهر منم رو این موضوعات حساسه. همش فکر میکنه از خانوادش جداش کردم. منم به تازگی با راهنمایی مادرم انقدر به خانوادش نزدیک شدم که خودش داره کم کم حسودیش میشه.

اشتباه کردی . شوهر منم رو این موضوعات حساسه. همش فکر میکنه از خانوادش جداش کردم. منم به تازگی با راه ...

درسته حرفم اشتباه بود ولی نه اونقد که بخواد تا شب بهم بی محلی کنه بعد صبحش بگه همه چی دیگه ظاهری میشه

من الان فقط حسم بهم میگه شاید زیر سرش بلند شده استرس این داره منو میکشه واسه یه زن چی از این بدتر می ...

خب تو این موقعیت چه کاری درسته؟ زاری کردن؟ نخیر. مقابله به مثل نخیر.... بلکه خودت رو بهتر از قبل کن. زیبا ... جذاب. کدبانو ... ولی منت کش نه ... کاری کن میبینه تو رو از نظر زنا شویی هم تحریک بشه. آه و زاری و خودخوری اگه رقیبی باشه اون رقیب رو جلو میندازه و تو رو عقب ... سخته ولی تلاش کن ... به خانوادشم گیر نده .... وقتی گفتی خونه مادربزرگت زود داری میری خونه دیر میای یعنی مادربزرگت از من پایین تره... این حرصشو درآورد. به تو هم بگه شوهرت دلخور میشی... کاری کن که بهش القا بشه تو خودتو خوب و عالی میدونی و  اگه اون ازت دور باشه خودش ضرر کرده

درسته حرفم اشتباه بود ولی نه اونقد که بخواد تا شب بهم بی محلی کنه بعد صبحش بگه همه چی دیگه ظاهری میش ...

اینو که چرت میگه ... ببخشیدا ... احتمالا میدونی خیلی دوسش داری نقطه ضعفتو فشار میده دردت بیاد ... نقطه ضعف  ما هم علاقمونه و زندگی رمانتیک

خب تو این موقعیت چه کاری درسته؟ زاری کردن؟ نخیر. مقابله به مثل نخیر.... بلکه خودت رو بهتر از قبل کن. ...

واقعا حرفات خیلی درسته حرف حقو داری میزنی کاری از دستم بر نمیاد جز اینکه خودمو بهش نشون بدم حتما حرفاتو عملی میکنم 

اینو که چرت میگه ... ببخشیدا ... احتمالا میدونی خیلی دوسش داری نقطه ضعفتو فشار میده دردت بیاد ... نق ...

بدبختی نمیدونم چرا ازش زده هم نمیشم چرا سنگ نمیشم چقد صبر دارم من اخه