2777
2789
عنوان

شوهرم چند وقته بد اخلاق شده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5415 بازدید | 57 پست
واقعا حرفات خیلی درسته حرف حقو داری میزنی کاری از دستم بر نمیاد جز اینکه خودمو بهش نشون بدم حتما حرف ...

ان شاء الله با خبرای خوش بیای . فقط اصلا خسته و نا امید نشی ها. فقط تویی که میتونی زندگیتو جمع کنی. کدبانو باش و زیبا . اما کارای مردونه و این حرفا رو انجام نده . با خانوادش مهربون باش و یه جوری بهش بفهمون دوسشون داری. مثلا من به همسرم میگم من عاشق مامانی ام. منظورم مادربزرگشه. دلش غنج میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش میتونستم ولی وقتی از درون داغونم چجوری میتونم خوش باشمو بهش اعتنا نکنم

تظاهر کن، این روش شدید رو شوهر من تاثیر گذاشت

ی روز جمعه مثل همیشه با ناراحتی و اخم از خواب پاشد

دید من اماده ام خوشگل کردم لباسای شیک

یهو تعجب گفت کجا میری

گفتم من دارم با دوستام میرم بیرون معلومم نیست نهار بیام یا نه

نهارم نداریم ی چی درست کن

زنگم نزنی بهم زرت زرت

وای اصلا وا رفت

تعجب کرد

بعد من ۵ عصر برگشتم انقدر عصبی بود هیچی هم نمیتونست بگه

با این حرکتا بهتر شد رفتارش

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من مثل قبل هستم تغیر نکردم ولی اون یعو تو عرض یه ماه اینجوری شده 

اشتباهت اینجاست، تو هم تغییر کن بدتر از اون

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
ماشالا مردا انقد گند اخلاق شدن که دیگه همشون شدن لنگه هم 

میدونم عزیزم درکت میکنم.ولی سعی کن خودتوداغون نکنی باگریه وزاری هیچی درست نمیشه فقط ارزشت کمترمیشه.سعی کن وقتاتوپرکنی اینجوری دیگه به چیزای بدفکرنمیکنی.

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
بد نشو. بعضی مردها موضع میگیرن. خوب و زیبا و عالی باش. تا حسودیش بشه. فکرکنه نکنه تو رو از دست بده.& ...

منم همینو میگم، بهش اهمیت نده اما شاد و خوشحال باش