2777
2789
عنوان

شوهرم چند وقته بد اخلاق شده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5417 بازدید | 57 پست
نمیخام ناراحتت کنم گلم اما زیر نظر بگیر تا مطمئن بشی خدایی نکرده با کسی در ارتباط نباشه

جدیدن واتس آپ ریخته تو گوشیش با اینکه من مخالف بودم شدیددد ولی چیزی نیست تو واتس آپش...مردا انقد زرنگن که نمیشه به همین راحتیا فهمید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما حتما با یه مشاور صحبت کن. وگرنه دیر میشه پشیمون میشی. خدا شاهده به عنوان یه خواهر میگم. بزار زندگیت درست شه. اگه بزرگتری دارین که شوهرت حرفشو گوش میده برید پیشش باهاش صحبت کنید وگرنه مشاور. ولی چغولی شوهرت رو به مادرشوهرت نکن فقط.

یکم سرد شو باهاش اصلا اعتناش نکن ولی نه سردی ک خودتم غمباد بگیری گریه کنی خودت شاد سرحال برو بچرخ ...

کاش میتونستم ولی وقتی از درون داغونم چجوری میتونم خوش باشمو بهش اعتنا نکنم

جدیدن واتس آپ ریخته تو گوشیش با اینکه من مخالف بودم شدیددد ولی چیزی نیست تو واتس آپش...مردا انقد زرن ...

چرا حس یه زن خیلی زود میفهمه یه مدت زیر نظر بگیرش اگه تل گرام داره تو گوشی خودت نصبش کن یا تماسهاش رو چک کن اگه گوشی رو میده بهت ،ان شاالله که هیچی نباشه ،اما چون میگی بد اخلاق شده و سرش تو گوشیه همش بخاطر اون میگم شاید خدایی نکرده با کسی باشه ،میگی که جدید داتساپم نصب کرده ادمو به شک میندازه

😘
حتما حتما حتما با یه مشاور صحبت کن. وگرنه دیر میشه پشیمون میشی. خدا شاهده به عنوان یه خواهر میگم. بز ...

امروز بهم تو عصبانیت گفت همه چیمون ظاهری میشه از این به بعد 😢😔😔

من مثل قبل هستم تغیر نکردم ولی اون یعو تو عرض یه ماه اینجوری شده 

گریه هاتو بس کن

توشروع کردی دست به رفتارهایی میزنی که خودتو داری میخوری 

بشین باهاش وقتی که شرایط ارومه حرف بزن

ما با گفتن قصه های زندگیمون به بقیه چیزی رو عوض نمیکنیم چون اونا علم. ندارن کمک کنند

فقط میگن آخی بد بخت طفلکی گیر چ‌شوهری افتاده یا...

همون بهتر ک نگفتی

انقدر این ماجرا رورروی کاغذ بنویس و پاره کن تا حست خالی بشه ،بغض نشه بشینه روی گلوت

خودتو بکش بالا،حال خودتو بهتر کن

اونم درست میشه

وگرنه این وضع و گریه تهش چیزی جز بدتر شدن حالت و‌افسردگی نیست

چرا حس یه زن خیلی زود میفهمه یه مدت زیر نظر بگیرش اگه تل گرام داره تو گوشی خودت نصبش کن یا تماسهاش ر ...

منم جدیدن بهش شک کردم ولی تو خونه که هست اصلن چیز شک بر اندازی ازش نمیبینم تو گوشی که هست همش تو این کانال تو اون کاناله هر چی هم باشه بیرون خونس فقط خدا کنه اگه این موضوع هست خدا زودتر دستشو برام رو کنه 

پس حواستو جمع کن. یکی داره ازش دلبری میکنه و تو رو کمرنگ. نپرسیدی چرا؟

چون دیروز من خونه نبودم داشت میرفت خونه مادربزرگش ناهار زودتر از همیشه رفته بود یه کلمه بهش گفتم من خونه باشم خونه خودمون دیر میای اونجا داری زود میری عصبانی شد قط کرد 

منم جدیدن بهش شک کردم ولی تو خونه که هست اصلن چیز شک بر اندازی ازش نمیبینم تو گوشی که هست همش تو این ...

ان شالله که تصور ما اشتباهه و همچین چیزی نیس اما یه مدت کنترل کنی میفهمی ،راستی چرا نمیشینی دلیل بد اخلاقیشو بپرسی بگی ناراحتی از رفتارش؟

😘