2777
2789
عنوان

شوهرم چند وقته بد اخلاق شده 😔😔

5414 بازدید | 57 پست

دلم گرفته خیلی چند وقته که شوهرم دیگه اون ادم سابق نیست دلم شکسته از کاراش نمیدونم چیکار کنم بهم بی تفاوت شده محل نمیده تو جمع بهم اصلن انگار وجود ندارم کارم شده فقط گریه حس هیچ کاریو ندارم به هیچکسم نمیتونم بگم دردمو دارم میترکم که چش شده یهو همش از رفتارم ایراد میگیره با اینکه من مثل قبلم دیگه انگار نمیشناسمش یه جورایی داره ازش بدم میاد ..خونه که دیر میاد وقتی هم که میاد همش تو گوشیه یه در حال تلویزیون نگا کردنه نه تفریحی داریم نه چیزی هر جایی هم اگه بخواد بره دوست داره مجردی بره فقط منو با جمع میخواد نمیدونم چیکار کنم واقعا کم اوردم دیگه یه چیزی هم میگم میگه رفتار تو مشکل داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سرد شو باهاش اصلا اعتناش نکن

ولی نه سردی ک خودتم غمباد بگیری گریه کنی

خودت شاد سرحال برو بچرخ بیرون بخند برقص اما اونو اعتنا نکن

ی جوری ک احساس کنه به هیچیت حسابش نمیکنی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
خودت چطوری که اون اونطوری شده؟ ما زنا گاهی اوقات خودمون و رفتارمونو نمیبینم میگیم مرده فلان شده ...

من مثل قبل هستم تغیر نکردم ولی اون یعو تو عرض یه ماه اینجوری شده