2777
2789

من با یه پسره دارم اشنا میشم یماهه

خیلی پولدارن شاسی بلند و مغازه دار و...

ورزشکار قدبلند خوشتیپه قیافش معمولی اما خیلی مردونه

بعد ظاهری من اول دیدمش گفتم این مثل پسرای دیگس

هیچی ما الان یماهه باهمیم رفتیم بیرون‌چندبار

خیلی با شخصیت و مودبه خیلییی

من خودم( خوشگلم چشم ابرو مشکی مثل اون قدبلند و خوش هیکل تیپمم مد روز میرم جلو)

بعد مثلا تاحالا دست ندادیم بهمدیگه

فقط نگاه عمیق میکنه بهم اصلا زود صمیمی نمیشه خیلی مودبه دستمم نگرفته تو این یماه

خیلی باکلاسه همش جاهای باکلاس رفت و امد میکنه کل روزم مشغول کاره

مثلا حرف احساسی دوست دارم بگه و اینا نگفته

فقط اولین بار گف ازتون خوشم میاد میشه اشنا شیم

فقط تو‌چت میگه قربونت بشم و اینا همین

رودر رو خیلی باهم خوبیم 

مثلاهفته ای یبار میبینیم همو

من دوست دارم زودتر صمیمیت ایجاد شه مثلا پیش همیم راجب خودمون و روزمره صحبت میکنیم ولی ن از رابطمون و احساسی 

بعد مثلا پیششم زل میزنه تو‌چشمام خیلی عمیق همو نگا میکنیم منم ته س

یاست و‌ ناز کردن نگاش میکنم اوفف اصلا😂

در کل خلاصه وقتی پیشش هستم خیلی مودبه و خوبه 

و اصلا نشده یچیز و یک کلمه بد استفاده کنه لامصب خیلی باکلاسه

یعنی پیششم حس خوبی دارم ولی چون یه هفته یبار فقط جمعه ها تایم خالی داره همو میبینیم ک تازه این هفته ام همو ندیدیم من از پشت گوشی حسم یجوری میشه 

یا حس بد میگیرم با اینکه پیشش حس خوب میگیرم اصلا یادم میره چجوری بود چت میکنیم تلفنیم ح نمی‌زنیم 

بعد

مثلا میبینیم یهو سه چهارتا دختر فالو داره اونام دارنش

از یه طرفم خیلی با شخصیته 

ولی حس بدی میگیرم واقعا

نگید شکاکی و فلان آخه چرا روزی دوسه تا هی باید اضاف شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فهمیدم باکلاسه

جاهای باکلاس رفت و امد داره😭😂چند بار میگی دختر

همین سوالو از خودش باید بپرسی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

استاد راهنما من 10000تا دختر ک دانشجویش فالو دارهخودشم جوونه و خوشتیپ اما اصلا اهل خیانت و.. نیسخیلی ...

درسته 

اما من قبلا پیجش و با فیک داشتم اصلا استوری نمیزاشت وقتی منو فالو کرد دیدم میزاره

الانم میبینم میزارع از باشگاشو بدنش 

یعنی میزارع من ببینم یا یکی دیگ اه خیلی شکاک شدم چرا میگم نکنه حسم راسته

توی یه ماه دیگه باید خط قرمزاتونو واسه هم تعریف کنید.

بعدا سختتر میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

😂😂😂چیبگم خبببب همیشه عادت دارم تعریف کنم از کسی🥲

نه دلت رفته برای این یارو😂

اول از همه اگه دوستی داری که مثل FBI عمل میکنه و بهش اعتماد داری بگو بره استاک کنه ببینه اینا کین

ولی راه حل خود من اینه از خود طرفت رک بپرسی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه دلت رفته برای این یارو😂اول از همه اگه دوستی داری که مثل FBI عمل میکنه و بهش اعتماد داری بگو بره ...

بابا میدونم غریبن یا نسبتی نداره 

اما بدم میاد واقعا احساس میکنم طرف حتما دنبال جلب توجهه نمیدونممم

بگم دختر فالو نکن همین اول آخه

نه زارت نرو تو دل مطلب.

حاشیه برو ببین مزه دهنش چیه 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».