2777
2789
عنوان

خرجشو کسی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 20 پست
اره بنده خدا شوهرش با خانواده اش باهم قهرن آلات دوساله رفت آمد نمیکنن

طلاق بگیره

شوهری که خرجی نمیده، بی اجازشم نمیتونی کاری بکنی، سرکار نمیره، با خانواده زنش تو عقد رفت و امد نداره بدرد نمیخوره

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=98502066]اره بنده خدا شوهرش با خانواده اش باهم قهرن آلات دوساله رفت آمد نمیکنن[/QUOT

مگه چند سال نامزدن که دو ساله شوهرش با خانواده اش قهره؟ الان قهرن بعد عروسی چی میشه

اخلاقای دیگه ی نامزدش چه جوریه؟ اگه خوب نیست به دوستت بگو یه فکر درست و حسابی واسه زندگیش بکنه

چی بگم والا حرفای ک مامانش بهش زده ب من گفت شاخم در اومد میگه اختیارت بامنه خرجت ب من ربطی مداره

پناه برخدا

مگه میشه مگه داریم

دخترشه بایددرحدنیازهای ضروریش خرجی بهش بده حالافکرکنه هنوزدخترخونه است یابزاره بره سرکارخرجش روخودش دربیاره

چه آدمایی پیدامیشن

حالامن یکی رومیشناسم بچه هاش به یه سنی که رسیدن22سال بایدخودشون کارکنندوخودشون علاوه براینکه مخارجشون روتامین کنندبه پدرومادرشون هم کمک کنن اوناهم دخترن

برام بازهم عجیب بودامانزاره بره سرکاروانتظارداره بیچاره بادهوابخوره ؟!

حالاشانس من اگه دخترم یه خواسته نامعقول وخرج بیش ازتوان من بخوادبگم نه زوداستوری میزاره که این مامان نیست وازصدتانامادری بدتره

تازه یه عده هم میان تاییدمیکنن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عزیز خانواده اشم گفتن طلاق خودش میگه دوسش دارم نمیتونم

پس همونه پول نمیدن بهش تا بفهمه چه بلایی سر خودش داره میاره

پس دوسش داره تحمل کنه، شوهره رو مجبور که زودتر برن سر زندگیشون

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است