موقع ب ش یه علامت بزارید ک دقیقا پارچه ها روی هم دوخت بشن یکم عقب جلو بشه بد میشه
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانمها من دوست دارم خیاطی یادبگیرم لااقل برای خودم و دخترم لباس بدوزم.ولی نه وقتشو دارم و نه پولشو که برم اموزش ببینم.
میتونید تایپک های اموزشی بذارید برای ما،از پایه باشه لطفا.
اجرتون با خدا
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
تو اینترنت نگاه کردم خیلی چیزها رو از پایه اموزش داده نشده.