2777
2789
عنوان

راهنمایی تو رنگ مو

885 بازدید | 18 پست

میخواستم موهامو های لایت کنم ولی گرون میشه میشه کمکم کنید یه رنگی خودم بزارم و قشنگ بشه آخه بلد نیستم دو سه بار خودم رنگ کردم ولی اونی که خوستم نشد ...موهام بیشترش مشکیه یه رنگی مخوام روشن بشه ولی به قرمز و زردی نزنه اصلا کسی میدونه راهنمایم کنه چه شماره ایی بگیرم ؟

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولاتو جمع کن یه بار یه لایت خوشگل بکن موهاتو هر چقدم رنگ کنی اونی ک مبخوای نمیشع

آره قبول دارم ولی آخه این چند وقت واسه عروسی که داریم کلی خرج شد لباس مجلسی مانتوی مجلسی لباس دخترم کادوی عروسی دیگه گفتم لایت و بیخیال شم..

عسلی قشنگه سه بار یا چهار بار همه موهاتو رنگ وانیلی بزار روشن روشن میشه انگار دکلره کردی

وانییلی چه شماره ایه ؟ اکسیدانش چند باید باشه بعد زرد نمیشه ؟؟

هایلایت چنده الان؟ 

بستگی داره موهات چقد بلن باشه من موهام بلند بود کوتاه کردم تا روی شونه هامه میگه 1میگیرن

بستگی داره موهات چقد بلن باشه من موهام بلند بود کوتاه کردم تا روی شونه هامه میگه 1میگیرن

ببخشید 150 تومن

وانییلی چه شماره ایه ؟ اکسیدانش چند باید باشه بعد زرد نمیشه ؟؟

بخدا نمیدونم چه شماره ایه

ولی با اکسیدان ۱۲ که زود بگیره یه روز در میان بزار که روشن روشن شه

میتونی اگه موهات کوتاهه یه کاسه دکلره درست کن همشو بریز رو سرت مثل شامپو بمال بعد از ۲۰ دقیقه یا فوقش ۳۰ دقیقه که موهات نسوزه بشور بعد رنگ دودی یا نسکافه ای یا کاراملی بزار قشنگ میشه

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔