2777
2789
عنوان

دلم گرفته

151 بازدید | 16 پست

سلام بچها دلم خیلی گرفته.....من دوست دارم ازدواج کنم ولی اون چیزی که میخوام خاستگاریم هنوز نیومده خاستگار هم زیاد دارم ولی بدرد نخورن من تا حالا با پسری دوست نبودم و عاشق هم نشدم بچها دعا کنید همه جوونها خوشبخت بشن و اون چیزی که میخوان بیاد سراغشون من خودم دوست دارم همسرم سید باشه عاشق ساداتم ولی خاستگار سید ندارم دعا کنید بچها

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه خواستگار سید داشتن تحفه ای هست ؟ والا منم سیدم کجای دنیا رو گرفتم ؟ 

بعله ....از نسل پیغمبر بودن  تحفه س

قدر خودتو پایین نیار بچه سید

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
مثل الان بابام سید هست اونقدر تو زندگی من و مامانم و خواهرم رو زجر داده  فقط برو تاپیک های قبلی ...

این دیگه ب اخلاق آدم برمی گرده....شما باید برای بقیه الگو باشید

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
مثل الان بابام سید هست اونقدر تو زندگی من و مامانم و خواهرم رو زجر داده  فقط برو تاپیک های قبلی ...

منم بابام سید نیست ولی خیلی اذیت کرده 😭

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
بعله ....از نسل پیغمبر بودن  تحفه س قدر خودتو پایین نیار بچه سید

چیزی که دست خود ادم نیست خیلی مسئله ی ارزشمندی  نیست خودم عاشق سید بودنم هستم ولی حاضر بودم به جای داشتن این پدر سید یه پدر غیر سید داشتم که در عوضش  اخلاق و رفتارش خوب باشه . نه اینکه خون به جگر ما بکنه . 

سال نوتون مبارک ،سالی پر از خوشی و شادی ❤

سعی کنید خوب بودن رو از خودتون شروع کنید تا دیگران هم یاد بگیرن زمانبره ولی ارزش داره به شیرین شدن زندگی

این دیگه ب اخلاق آدم برمی گرده....شما باید برای بقیه الگو باشید

منم اینو میدونم ولی سید بودن یا نبودن همسر مسئله ی زیاد مهمی نیست والا همه ی ما از نسل حضرت ادم هستیم . 

سال نوتون مبارک ،سالی پر از خوشی و شادی ❤