2777
2789
عنوان

بعد از,عروسی

299 بازدید | 18 پست

خانما شما بعد از,عروسی رابطتون باشوهرتون چطوربود?

مابعد سه سال نامزدی که هیلی باهم خوب بودیم

بعد عروسی خیلی دچار اختلاف سلیقه و ناراحتی میشیم..اصن هنگم...مااینهنه همدیگه رو دوستداشتیم .. حالا چراهمش بحث...یعنی,همه اول عروسی اینطوری بودن?بگمااا این بحثاازدوست داشتنمون کم نکرده..ولی توقع اینننهمه تنشو اونم تو همچین روزایی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ما سه ماهه عروسی کردیم همش سر چیزای الکی دعواس با اینکه یه ازدواج عاشقااانه داشتیم.و عاشق همیم 😂😂

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

عادیه عزیزم بالاخره شماهرکدوم خانوادهای جداگانه داشتین ب طبع اختلاف سلیقه بینتون زیادهست حالاکه دیگه زیریک سقف هستین این اختلافابیشتردیده میشه یکم طول میکشه تادرست بشه نگران نباش

مدام توو ی خونه اید، باعث اختلاف نطره.

ما عاشق‌ معشوق یودیم و هستیم، ۲ سال عقد عالی اما خونه مشترک یکمممم تنش اولش

مثلا شوهرم عادت داشت هی اسمو صدا میزد🤣 من هاپو میشدم. چندماهه حل شد همچی خدارشکر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊