2777
2789
عنوان

شوهرم دائم بهم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یکاری میگم از فردا انجام بده کلی ارایش کن یه لباس شیک بپوش موهاتو بریز دورت. یه صندل خوووب توی خونه بپوش. قرش بده و برا خودت برقص و بخون. مرتب بهش بگو کرم بخر رژلب بخر و اینا اما محلش زیاد نده فقط به خودت برس خودتم بگیر براش یعنی برا خودم ارایش کردم نه برا تو مرتب جلوش بگو فلانی گفته چقد خوب شدی الن سرم درد میکنه فکر کنم چشمم زدن. هی خودتو ببر بالا تا روش کم شده. رژیم بگیر ورزش برو پیاده روی کن. باور کن جواب میده

چیکارکنم شما بگو پدرم مریضه پارسال بخاطر من سکته کرد کوچکترین چیزی بشه ازبین بره نمیتونم خودما ببه ...

ببين من ميگم محكم باش.كتاب هاي انگيزشي بخون تا اعتماد بنفس از دست رفته ات رو بدست بياري.دنبال ترحم ديگران نباش.افسار زندگيتو خودت بدست بگير.خودت تعيين كن اين اسب سركش كجا ميخواد بره.براي مسايل جنسي همسرت هم بنظرم بهتره پيش مشاور و سكسولوژيست بريد.ضعيف نباش.فقط همين.

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات

ببین تو اگه زشت بودی از روز اول به دلش نمی نشست و دنبال بقیه کارا ازدواج نبود پس عیب از تو نیست اینقدر زیبا هستی که زنش شدی این اول دوم اینکه الان اینو بهت میگه چون تو خیابون هزار رنگ ریخته اینم منحرف عوضیه دلش جدید میخاد همین تو ازخودت نامید نشو مطمین باش 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

اسی جان رو پای خودت وایسا فایل روانشتاسی لعتماد بنفس گوش بده با مشاوره صحبت کن انلاین .نذار نابودت کنه خودت به فکر خودت باش تو زیباترین مخلوق خدایی و قطعا خدا دوست داره وگرنه نمی افریدت 

ولش‌کن‌‌،واقعا‌چقدر‌بی‌شعور‌یه‌زن‌هرچیم‌باشه‌ظرافت‌و‌زیباییو

خودشو‌داره،و‌خیلی‌زیبا‌تر‌از‌مردا‌افریده‌شده😍

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم