2777
2789
عنوان

شوهرم دائم بهم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 57 پست
بمیرم برات عزیزم تو هم بهش بگو مثل گی ها همجنس باز هستی 😡 والله مردک پررو  چی تو خودش دیده& ...

خدانکنه فدات شم

ولی انقدر گفته خجالت میکشم ازخونه دربیام

من ی دختر موفق بودم ولی اان....

Sp
نمیتونمم طلاق بگیرم شرایطش ندارم انقد گفته زشتی خجالت میکشم از خونه برن بیرون

خب ميخواي چكار كني؟بي اعتماد بنفس،ضعيف،تحقير شده،فاقد حق انتخاب.ميخواي اينا باشي؟تا كي ميتوني ادامه بدي؟!برو بشين درست فكر كن دقيقا ميخواي چكار كني.

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو من اگه این چیزایی‌ام که میگی انتخاب و سلیقه تو بودم که باهام ازدواج کردی الانم دهنتو ببند میخواستی چشاتو باز کنی

چقدر دیوس شدن این مردا به خدا 

زندگی نکن باهاش بابا لیاقت نداره 

اعتماد به نفست هم نذار بیاد پایین 

توام از همه چیش ایراد بگیر 

چقد بیشعور ننه اش مثل خرسه حالا خودش دیوید کاپرفیلده یا گلزاره. یا اون پسره چشم سبزه هست تو فیلما اس ...

ببخشید کاپرفیلید جادوگر بود😐😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
خدانکنه فدات شم ولی انقدر گفته خجالت میکشم ازخونه دربیام من ی دختر موفق بودم ولی اان....

بیخود گفته مگر ب حرف اونه 

هرچی گفت محل نده میخاد ضعیفت کنه 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

ذات بعضی ادما خوب نیست.....اینکه ادم خیانت کاریه نمایان ذات بدشه چطور اول ب دلش بودی ک گرفتت بعد الان شدی شکل دوجنسع ها زن و مرد تو خشکلی و زشتی باید کنار هم باشن زیبایی ب تبی بنده.ببرش پیش مشاور صحبت کن باهاش ببین چجوری دوس دارع چ رنگ مویی چ ارایشی چ تیپی هیکل تو یک سال باشگاه رفتن و یک ساعت اتاق عمل رفتن اوکیع

خب ميخواي چكار كني؟بي اعتماد بنفس،ضعيف،تحقير شده،فاقد حق انتخاب.ميخواي اينا باشي؟تا كي ميتوني ادامه ...

چیکارکنم شما بگو

پدرم مریضه پارسال بخاطر من سکته کرد

کوچکترین چیزی بشه ازبین بره نمیتونم خودما ببهشم

بابامم نباشع جایی ندارم برم

Sp
بهش بگو من اگه این چیزایی‌ام که میگی انتخاب و سلیقه تو بودم که باهام ازدواج کردی الانم دهنتو بب ...

من خوشگل نیسم ولی انقدر گفته خودم از خودم بدم اومده

شرایط طلاقم ندارم

Sp

اونقد به خودت افتخار کن ک حسرتتو بخوره...همینطوری میشینی مثه غم زده ها خودتو تو آییته نگاه میکنی همینو میگه دیگه....اونقددد بخودت بگو ک زیباترینی...بهترینی....ک خیلیا تو حسرت تو هستن....اینارو به اون نگوااا...اول رو خودت کار کن...ناخود آگاه اون خودش متوجه میشه...از همه ی ضعفات قوت بسازززز....اگه چهرت تیرس بگو وای چه پوست فلان و سبزه ای دارم...اگه روشنه بگو چقدددد پوستم روشنه کیف میکنم....اکه لاغری از لاغریت تعریف کن...اگه چاقی از چاقیت تعریف کن ...همیشه این خود ما زنها هستیم ک مرد ها مون رو متوجه بعضی ضعفامون میکنیم