2777
2789

سلام بچه ها کسی خانم جعفری که طب سنتی کار میکنه رو میشناسه من تو کانالش هستم خیلی ها نتیجه گرفتن برای نازایی 

الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی 

بچه ها من اندومتریوز هستم و ذخیره کم دارم باردار نشدم تو گروه ها با یه خانم آشنا شدم که داروهای گیاهی میده برای نازایی چند نفر هم دیدم که نتیجه گرفتن ولی من چون اندومتریوز هستم میترسم استفاده کنم بدتر بشم

الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی 

حالا میخام ببینم اینجا کسی میشناسش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.