سلام بچه ها کسی خانم جعفری که طب سنتی کار میکنه رو میشناسه من تو کانالش هستم خیلی ها نتیجه گرفتن برای نازایی
الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی
بچه ها من اندومتریوز هستم و ذخیره کم دارم باردار نشدم تو گروه ها با یه خانم آشنا شدم که داروهای گیاهی میده برای نازایی چند نفر هم دیدم که نتیجه گرفتن ولی من چون اندومتریوز هستم میترسم استفاده کنم بدتر بشم
الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.