2777
2789

سلام من این ماه برای اولین بار کلومیفن خوردم...از شب ۱۵ پری باید دوفاستون میخوردم تا ۱۰ شب...دوفاستون برای تنظیم پریه و اینکه کیست نگیریم بعد از خوردن کلومیفن

متاسفانه دوفاستونا رو یادم رفت منظم نخوردم بجای ۱۰ شب هم ۸ شب خوردم

الان ۱۰ روزه دوفاستونو قطع کردم سینه دردم و پری هم نیومده

فقط وسطای ماه لباس زیرم سه چهارتا لکه زرد متوسط به قهوه ای داشت شایدم صورتی کمرنگ نمیدونم دقیق توجه نکردم به رنگش

کسی اینا رو مصرف کرده تا حالا؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

تجربه هاتون از مصرفشون چیا بوده؟؟

شده مثل من شده باشین باردار بوده باشین یا بلعکس؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موعد پریودت بی بی چک بزن انشالله با علائمی ک گفتی بارداری

ان شاالله

مرسی که جواب دادی

خواهش میکنم،پلی کیستیک هستی؟

آره

کلومیفن بخوریم کیست به وجود میاد؟

آره میگن لتروزول بهتر از کلومیفنه

ولی من لتروزول همه ی این سالا بعد از سقطم خوردم جواب نداد

آره

کیت از همه بهتره،ما ک پلی کیستیک هستیم تخمک آزاد میکنیم ولی دیر تر از موعد،من خودم ۸ سال درگیر این مسئله بودم ب علاوه اینکه شوهرمم اسپرماش مشکل داشت من همیشه آمپول اچ سی جی ک میزدم دکتر میگفت بین ۱۳ تا ۱۷ سیکلت اقدام کن ولی من دو روز ب موعد پریودم با کیت فهمیدم ک تازه اون موقعه تخمکم آزاد میشه!!!این همه سال سرکار بودم امتحان کن

کیت از همه بهتره،ما ک پلی کیستیک هستیم تخمک آزاد میکنیم ولی دیر تر از موعد،من خودم ۸ سال درگیر این م ...

باشه عزیزم مرسی‌ که گفتی

آره میگن لتروزول بهتر از کلومیفنه ولی من لتروزول همه ی این سالا بعد از سقطم خوردم جواب نداد

من باید ماه بعد استفاده کنم

انشاالله به زودی مادر میشی عزیزم

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
تجربه هاتون از مصرفشون چیا بوده؟؟ شده مثل من شده باشین باردار بوده باشین یا بلعکس؟؟

تبریک میگم نی نی تون به‌ دنیا اومد؟ همون ماه که کلومیفن و دوفاستون خوردین باردار بودین؟

تبریک میگم نی نی تون به‌ دنیا اومد؟ همون ماه که کلومیفن و دوفاستون خوردین باردار بودین؟

آره عزیزم نینیا دنیا اومدن 

آره همون ماه باردار شدم